aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΠολλά τα λεφτά για τον Νίκο Μαρτίνες!

Πολλά τα λεφτά για τον Νίκο Μαρτίνες!

Πολύ καλό για να΄ναι αληθινό το μεταγραφικό project του Νίκολας Μαρτίνες στον Αστέρα Τρίπολης.

Μπορεί οι Αρκάδες με πρώτο και καλύτερο τον Μάκη Χάβο (τον είχε στον Παναιτωλικό την περασμένη σεζόν) να πετούν την… σκούφια τους για τη συνεργασία τους με τον Αργεντινό μέσο, ωστόσο αυτή η προοπτική εμπεριέχει υψηλότατο συντελεστή δυσκολίας.

Βλέπετε, ο Ολυμπιακός που διατηρεί τα δικαιώματα του 29χρονου ποδοσφαιριστή, διαμήνυσε στον εκπρόσωπό του πως δεν τον υπολογίζει και του ζήτησε να φέρει πρόταση για την πώλησή του.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ορίσει τιμή εκκίνησης 600.000 ευρώ, όσα δηλαδή και τα χρήματα που ξόδεψαν το καλοκαίρι του ΄15 προκειμένου να τον αποκτήσουν από τον Παναιτωλικό.

Χρήματα που όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν οι Μπακοκαϋμενάκηδες, προκειμένου να φορέσουν στον Μαρτίνες τη φανέλα με το αστέρι στο στήθος.

Βεβαίως υπάρχει και το plan B του δανεισμού και όχι της αγοράς του παίκτη, ωστόσο ακόμη κι αν στον Ολυμπιακό συμφωνήσουν στο δανεισμό το συμβόλαιο του Μαρτίνες φτάνει ετησίως τις 300.000 ευρώ.

Χρήματα που και πάλι κρίνονται πολλά για τα οικονομικά «κυβικά» του Αστέρα. Παρεμπιπτόντως, στην Κύπρο υπάρχουν δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Μαρτίνες.

Στην Ανόρθωση θα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι έτσι και κατάφερναν να παρατείνουν τον δανεισμό του Μαρτίνες για έναν ακόμη χρόνο από τον Ολυμπιακό, ενώ και στον ΑΠΟΕΛ θα ήθελαν να «τσιμπήσουν» απ΄την πειραϊκή ομάδα τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, ποντάροντας – ειρήσθω εν παρόδω- στις καλές σχέσεις που έχουν αναπτύξει μαζί της από τη μεταγραφή του Τόμας Ντε Βισέντι.

Κι όλα αυτά, την στιγμή που ο εκπρόσωπος του παίκτη «οργώνει» την τουρκική αγορά με σκοπό να βρεθεί η ομάδα – made in Turkey- που θα καταθέσει στον Ολυμπιακό επίσημη πρόταση.

Σημειωτέον πως ο Μαρτίνες έγραψε στο κοντέρ 34 παιχνίδια και 2 γκολ με την Ανόρθωση την φετινή σεζόν, ενώ το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό απ΄όπου πέρασε και δεν ακούμπησε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ΄19.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ