aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΠοιος είπε ότι το Euro στις εξέδρες είναι μόνο ξύλο και νταβραντισμένοι μαντράχαλοι;

Ποιος είπε ότι το Euro στις εξέδρες είναι μόνο ξύλο και νταβραντισμένοι μαντράχαλοι;

Η Αλβανία διατηρεί ελπίδες να συνεχίσει την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που αποκλειστεί, όμως δεν είναι κακό να παραδεχτούμε ότι δεν θα μας λείψουν ο Άλντιν Λίλα ή ο Έργκις Κάτσε.

Δεν λέμε το ίδιο για τη Ρίκε Ρότσι και την Ίρντι Όξα. Οι δύο κοπέλες έβαλαν… φωτιά στις εξέδρες του «Βελοντρόμ» και, με την άδεια των υπολοίπων σέξι παρουσιών στα δέκα γαλλικά γήπεδα, κερδίζουν μέχρι τώρα τον τίτλο των «Miss Euro», χωρίς να υπολογίζονται οι (άνευ συναγωνισμού) WAGs.

Γιατί αυτό το… ταλαίπωρο (από πολλές απόψεις) Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχει και ομορφιά στις εξέδρες του, εκτός από το ξύλο, τις κροτίδες και την αθάνατη βλακεία μερικών εκατοντάδων, οι οποίοι δεδομένα δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Ειδάλλως, δεν θα έκαναν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να χαλάσουν μια γιορτή που, εκτός από την πλειονότητα των φιλάθλων (με τους Ιρλανδούς, Βόρειους και μη, να κλέβουν την παράσταση), ομορφαίνουν σε σημαντικό βαθμό και οι κυρίες που… διανθίζουν σε αυτό το άρθρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ