aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΠοιος μπορεί να ξεχάσει το ναζιάρικο ζέσταμα της Μισέλ; (vds)

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το ναζιάρικο ζέσταμα της Μισέλ; (vds)

Σχεδόν πέντε χρόνια έχουν περάσει από το… ναζιάρικο ζέσταμα που είχε πραγματοποίησει η γλυκύτατη Μισέλ Ζενέκ. Ηταν το 2012 όταν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, η (τότε 18χρονη, σήμερα 23χρονη) Αυστραλέζα αθλήτρια, καθήλωνε το κοινό παγκοσμίως, πριν από αγώνα στίβου 100μ. μετ’ εμποδίων.

Το βίντεο της έγινε viral, τα ΜΜΕ… έπεσαν πάνω της και έκτοτε είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες αθλήτριες, έστω κι αν δεν συγκαταλέγεται μεταξύ των τοπ. Η γλυκύτατη Ζενέκ ασχολείται με διάφορες δραστηριότητες, ενώ παράλληλα με τον αθλητισμό είναι και μοντέλο.

Εχει πραγματοποιήσει αρκετές φωτογραφίσεις σε γνωστά περιοδικά, έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις, ενώ φυσικά έχει… ζεσταθεί κι άλλες φορές πριν από αγώνα της με τον ίδιο σέξι τρόπο. Μεταξύ των διακρίσεων, συγκαταλέγεται το ασημένιο μετάλιο στα 100μ. μετ. Εμποδίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες των Νέων το 2010, ενώ το καλοκαίρι που μας πέρασε, συμμετείχε για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Μιλάμε φυσικά για το Ρίο, ωστόσο η επίδοση των 13,26 δευτερολέπτων, δεν ήταν αρκετή για να τις δώσει πρόκριση στις σειρές των προκριματικών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ