aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠοια Μπαρτσελόνα; Η Γουάντι Ντέγκλα του Γκώνια διδάσκει «τίκι-τάκα»!

Ποια Μπαρτσελόνα; Η Γουάντι Ντέγκλα του Γκώνια διδάσκει «τίκι-τάκα»!

H Γουάντι Ντέγκλα υποδέχτηκε την πρωτοπόρο Ζάμαλεκ για τη 12η αγωνιστική του αιγυπτιακού πρωταθλήματος και ηττήθηκε με 4-2. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Γκώνια έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι της, όπου για ένα διάστημα μάλιστα οι παίκτες της άλλαξαν 50 πάσες για διάστημα περίπου 3,5 λεπτών, χωρίς ποτέ οι αντίπαλοι να ακουμπήσουν τη μπάλα.

Συγκεκριμένα συνέβη στο διάστημα 19-22 και μπορεί η κατάληξη της συγκεκριμένης φάσης να μη απέδωσε, ωστόσο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις ένα λεπτό αργότερα, για να δεχτούν ωστόσο στη συνέχεια τέσσερα τέρματα, πριν μειώσουν με πέναλτι στο 80′.

Να σημειώσουμε ότι αγωνίστηκε βασικός για μία ακόμη φορά ο άλλοτε παίκτης του Πανιωνίου και του Εργοτέλη, Βασίλης Βούζας (μετράει 12/12 συμμετοχές χωρίς ποτέ να γίνει αλλαγή).

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ