aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠικέ για τις...ερωτικές του συνευρέσεις: «Να βάλω και αυτές στο Μπερναμπέου;»!

Πικέ για τις…ερωτικές του συνευρέσεις: «Να βάλω και αυτές στο Μπερναμπέου;»!

Ο Ζεράρ Πικέ δεν κρατήθηκε καθόλου όταν σε χιουμοριστική εκπομπή στην οποία έδωσε το «παρών» ρωτήθηκε για τις… επιδόσεις του στο κρεβάτι και τον αριθμό των ερωτικών του συνευρέσεων τον τελευταίο μήνα…

Ο Καταλανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα φιλοξενήθηκε στο στούντιο της χιουμοριστικής εκπομπής «La Resistencia» του Νταβίδ Μπρονκάνο στο Movistar+ και στις … αδιάκριτες ερωτήσεις που δέχθηκε, δεν είχε κανένα πρόβλημα να απαντήσει και να το κάνει με τρόπο που σίγουρα θα ενόχλησε τους οπαδούς της Ρεάλ.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, τον ρώτησε αν θα ήθελε ν’ απαντήσει είτε για τα χρήματα που έχει στον τραπεζικό του λογαριασμό είτε τις… ερωτικές του συνευρέσεις τον τελευταίο μήνα. «Έχω… περίσσευμα και στα δυο, αλλά στις ερωτικές συνευρέσεις να βάλω και τις φορές στο Μπεναμπέου;» απάντησε ο Ζεράρ Πικέ με την αυτοπεποίθηση των back-to-back θετικών αποτελεσμάτων της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Ρεάλ τη φετινή σεζόν σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

«Στην τράπεζα έχω χρήματα… όσο το μπάτζετ όλης της Εσπανιόλ» είπε για να… πικάρει και τον καταλανικό σύλλογο, με τους υπεύθυνους της εκπομπής να ψάχνουν και να του ανακοινώνουν πως αυτό ορίζεται στα 57 εκατομμύρια ευρώ και τον Πικέ να λέει: «Όχι, έχω πολύ περισσότερα»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ