aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΠεριζήτητος ο Δώνης

Περιζήτητος ο Δώνης

Το επαγγελματικό μέλλον του Γιώργου Δώνη δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι και η επόμενη αγωνιστική σεζόν θα τον βρει στην Ασία. Ο Έλληνας τεχνικός έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την Αλ Χιλάλ την οποία άλλωστε οδήγησε στους 16 του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ (που θα συνεχιστεί με τη νέα σεζόν).

Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν ο Μακεδόνας προπονητής παραμείνει στην ομάδα του. Αν το κάνει πάντως, θα σπάσει το ρεκόρ του μακροβιότερου προπονητή της Αλ Χιλάλ με 2,5 χρόνια στο ίδιο πόστο! Αν πάντως είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα, δεν θα μπορούσε να τεθεί καν θέμα και ο Δώνης θα συνέχιζε στην Αλ Χιλάλ.

Πλέον, ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ μπορεί να σκεφτεί και το ενδιαφέρον της Αλ Τζαζίρα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο εν λόγω σύλλογος διαθέτει πακτωλό χρήματος και φυσικά μπορεί να πληρώσει το 1εκ. ευρώ της ρήτρας για να σπάσει το συμβόλαιο του Δώνη.

Μ’ αυτά ως δεδομένα πάντως ο Έλληνας τεχνικός μάλλον… θα γεράσει στην Ασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ