aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά Κύπρου«Πάρτε ένα γαμ@μ@νο αριστερό μπακ»

«Πάρτε ένα γαμ@μ@νο αριστερό μπακ»

Το μεγαλύτερο μέρος της κριτικής για την ήττα από τη Σεβίλλη, στον χθεσινοβραδινό τελικό του Europa League, δέχεται ο Αλμπέρτο Μορένο, για τον οποίο δεν είχαν να πουν και τα καλύτερα οι παλαίμαχοι αστέρες της Λίβερπουλ.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σεβίλλη, της οποίας και είναι οπαδός όπως έχει δηλώσει, ωστόσο στο παιχνίδι της Τετάρτης (18/5) πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση απέναντι στην παλιά του ομάδα. Ο Μορένο βρέθηκε στο επίκεντρο των αποδοκιμασιών, μιας και θεωρείται ο βασικός υπεύθυνος για την ήττα της Λίβερπουλ, που σημαίνει τη μη παρουσία του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Μάλιστα, την απόδοση του Μορένο σχολίασαν, όχι και με τον καλύτερο τρόπο, οι Τζέιμι Κάραγκερ, Στιβ ΜακΜάναμαν και Μάικλ Όουεν. Ο πρώτος έγραψε στο twitter: «Γιούργκεν, επιτροπή μεταγραφών, κλείστε έναν γαμ@μ@νο αριστερό μπακ», ενώ στη συνέχεια διέγραψε τη δημοσίευση. Ο δεύτερος ήταν εμφανώς εκνευρισμένος, αλλά δεν θέλησε να ξεφύγει στα όσα έγραψε: «Μόλις 17 δευτερόλεπτα στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν αληθινή έλλειψη συγκέντρωσης του Αλμπέρτο Μορένο, ο οποίος είχε ένα άσχημα δεύτερο ημίχρονο. Θέλει να βγει μπροστά, αλλά είναι μπακ. Το κύριο επάγγελμά του είναι να πάρει την μπάλα και να αμυνθεί καλά».

Τέλος, ο Μάικλ Όουεν τοποθετήθηκε γράφοντας: «Αυτό το είδος παιχνιδιού του Μορένο, κόστισε στη Λίβερπουλ στην τελική. Σε αυτό το επίπεδο, απέναντι στις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, δεν μπορείς να γλιτώσεις. Ο Μορένο έκανε τρία ή τέσσερα μεγάλα λάθη στο δεύτερο ημίχρονο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ