aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠαντού ο Τάσος (pics)

Παντού ο Τάσος (pics)

Το μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ, Tάσος Προκοπίου, είναι παντού.

Αυτή τη φορά βρέθηκε στην εκδήλωση της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής «Βραβεύσεις Ρίο 2016» και στην ομιλία του ανέφερε:

“Ηταν μεγάλη τιμή για μένα, να παρευρεθώ εκ μέρους του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού στην εκδήλωση της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής «Βραβεύσεις Ρίο 2016» και να απονέμω την τιμητική πλακέτα στους 2 αθλητές μας, Καρολίνα Πελενδρίτου και Αντώνη Αρέστη, οι οποίοι μας εκπροσώπησαν στους 15ους Θερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στη συμμετοχή της ΚΕΠΕ στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο, τους οποίους είχα τη χαρά και την τιμή να παρακολουθήσω από κοντά, εκπροσωπώντας τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Καδή.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Ανδρέα Καμαρλίγγο και στα υπόλοιπα Μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου για το έργο που προσφέρουν, και με την ευκαιρία αυτή σας διαβεβαιώνω πώς ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, παραμένει σταθερός στη διαχρονική στήριξη του στην ΚΕΠΕ.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και στην αγαπητή Άντρη Πατσαλίδου για την διοργάνωση αυτής της όμορφης εκδήλωσης”.

1234567

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ