aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Παντίδος ο μεγαλύτερος Έλληνας κλαρινογαμπρός» (Μπερλουσκόνι ο εμπειρότερος)

«Παντίδος ο μεγαλύτερος Έλληνας κλαρινογαμπρός» (Μπερλουσκόνι ο εμπειρότερος)

Ο Κλαρινογαμπρός είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στη χαβαλεδιάρικη Ιστορία του Facebook. Έφερε μία υπέροχη λέξη στην καθημερινότητά μας και όρισε μία κατάσταση πανηγυρτζίδικη που τη βλέπαμε παντού γύρω μας και δεν ξέραμε πως να την ονομάσουμε. Τώρα ξέρουμε: Κλαρινογαμπριλίκι.

Η ιστοσελίδα Provocateur.gr, απέσπασε συνέντευξη από τον άνθρωπο πίσω απ’ τη σελίδα και ο συνάδελφος που επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον διαχειριστή, προσπάθησε να καταλάβει αν ο «Κλαρινογαμπρός» έχει συνειδητοποιήσει την προσφορά του στον πολιτισμό και στη νεοελληνική γραμματεία. Και ο ζωντανός «μύθος» άφησε να εννοηθεί ότι παραμένει ένας απλός και ακούραστος εργάτης της φορτωτικής τέχνης.

Διαβάστε εδώ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη και ξεναγηθείτε στην ορίτζιναλ σελίδα του Κλαρινογαμπρού κάνοντας κλικ εδώ.

Αυτό που μας τράβηξε τον ενδιαφέρον, είναι η ερώτηση σχετικά με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή που κουβαλάει το μεγαλύτερο κλαρινογαμπριλίκι. «Νικόλα τον Παντίδο, ξεπέρασε και τον Γιώργος Γκαλίτσιο, αν και φάνταζε αδύνατον», απάντησε χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα ο «Κλαρινογραμπρός».

Σε ερώτηση για τον Νο 1 international κλαρινογαμπρό απάντησε: «Από μεγάλους και έμπειρους, σίγουρα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Γέρασε και ακόμα παίζει μπάλα και κάνει τα αίσχη. Από Ελλάδα ξεχωρίζουμε τον Πέτρο Κωστόπουλο, είναι ο Οικουμενικός Πατριάρχης του κλαρινογαμπρισμού».

Και αφού τον Μπερλουσκόνι δεν υπάρχει ποδοσφαιρόφιλος που δεν τον γνωρίζει, σας παρουσιάζουμε πιο κάτω τον Παντίδο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ