aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πανιώνιος: «Μελετάει» και Μουχτάρη!

Ο Πανιώνιος αναζητά παντού στην αγορά καλές λύσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι. Ένα από τα τελευταία ονόματα που έχουν προκαλέσει το κυανέρυθρο ενδιαφέρον είναι και αυτό του Στέφανου Μουχτάρη.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός την σεζόν που ολοκληρώθηκε ξεχώρισε στο πρωτάθλημα της Fotball League με την φανέλα της Καλλιθέας, ενώ είναι διεθνής με την ομάδα των Ελπίδων της Κύπρου.

Τα ποδοσφαιρικά στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν είναι η δύναμη του στο παιχνίδι, οι καλές τοποθετήσεις στις διεκδικήσεις στον αέρα, αλλά και το γεγονός πως μπορεί να βάλει σωστά κάτω την μπάλα. Φυσικά λόγω της νεαρής του ηλικίας έχει και σημάδια βελτίωσης.

Ο Μουχτάρης είχε βγει MVP 17 χρονών στον Διγενή Μόρφου που κατέκτησε το κύπελλο Γ-Δ’ της Κύπρου. Πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Λευκωσίας όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην Β’ αλλά και στην Α’ Εθνική και από πέρυσι αγωνίζεται στην χώρα μας και συγκεκριμένα στη Καλλιθέα.

Να σημειώσουμε ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος από την ομάδα του Ελ Πάσο, διότι είχε συμβόλαιο ενός έτους και στον Πανιώνιο μελετούν με προσοχή την περίπτωση του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ