aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΌτο Ρεχάγκελ: Έρχεται ντοκυμαντέρ για την κατάκτηση του EUR0 2004! (vid)

Ότο Ρεχάγκελ: Έρχεται ντοκυμαντέρ για την κατάκτηση του EUR0 2004! (vid)

Το καλοκαίρι έρχεται στους κινηματογράφους το ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστή τον Ότο Ρεχάγκελ σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Αντρέ Μαρκς. Ήδη κυκλοφόρησαν η επίσημη αφίσα και οι πρώτες φωτογραφίες γύρω από την ιστορία του 2004, τότε που η Ελλάδα μάγεψε την Ευρώπη με την αναπάντεχη κατάκτηση του Euro.

Ο αρχιτέκτονας πίσω από αυτό τον απροσδόκητο θρίαμβο ήταν ο θρυλικός Γερμανός προπονητής, ο ‘Βασιλιάς’ Ότο Ρεχάγκελ. Έχοντας σημειώσει τεράστιες επιτυχίες για την χώρα του, πήρε την παράτολμη απόφαση να εγκαταλείψει την αυτοκρατορία του, για να αναλάβει την αδύναμη ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου. Αυτή είναι ιστορία για το πως δύο εκ διαμέτρου αντίθετες κουλτούρες ενώθηκαν, μίλησαν την ίδια γλώσσα και έγραψαν μαζί ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική μυθολογία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ