aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΌταν ο Πέδρο… τρόλαρε τον Κριστιάνο

Όταν ο Πέδρο… τρόλαρε τον Κριστιάνο

Η ισπανική εφημερίδα «Marca», εξαιτίας της αγωνιστικής απραξίας που προκαλεί η κρίση του κορωνοϊού, βγάζει από το… μπαούλο της άγνωστες ιστορίες που δεν είχαν δημοσιευτεί, την εποχή που έλαβαν χώρα.

Στο «Clasico» της 29ης Νοεμβρίου του 2010, η Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα διέλυε την Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοσέ Μουρίνιο στο «Καμπ Νόου» (5-0), με την ενταση μεταξύ των παικτών να ανεβαίνει σε πολλά σημεία του αγώνα.

Σε μια από αυτές τις… κοκορομαχίες ο Πέδρο, σκόρερ του δεύτερου γκολ των Μπλαουγράνα, τα έβαλε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν ο Πορτογάλος έσπρωξε (ελαφρά) τον Γκουαρδιόλα, επειδή του έκανε… ντρίμπλα με την μπάλα στα χέρια.

«Εσύ ποιος είσαι;» του είπε απαξιωτικά ο «CR7», με τον νυν επιθετικό της Τσέλσι να του απαντάει: «Εγώ, ένας παγκόσμιος πρωταθλητής, εσύ;». Ο Πέδρο, βεβαίως, είχε κατακτήσει τέσσερις μήνες νωρίτερα το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Ισπανίας, αποκλείοντας στην φάση των «16» την Πορτογαλία του Κριστιάνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ