aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΌταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα αναγνώρισε τον... Ντιέγκο Μαραντόνα!

Όταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα αναγνώρισε τον… Ντιέγκο Μαραντόνα!

Ίσως την καλύτερη περίοδο της ζωής του, απολαμβάνει ο Ντιέγκο Μαραντόνα τζούνιορ, ο οποίος πλέον διάγει το 29ο έτος της ζωής του.

Πρόκειται για τον «καρπό» του παράνομου έρωτα που είχε πριν από σχεδόν 30 χρόνια ο «ζωντανός θρύλος» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα με την Κριστιάνα Σινάγκρα, την εποχή που ο «Ντιεγκίτο» έκανε τα «μαγικά» του στην Ιταλία, οδηγώντας την Νάπολι στην κατάκτηση του καμπιονάτο και του -τότε- κυπέλλου UEFA.

Το τελευταίο διάστημα, ο τζούνιορ ζει στο Μπουένος Άιρες απολαμβάνοντας την οικογενειακή «θαλπωρή», καθώς είναι πλέον και …επισήμως υιός του πατέρα του. Βέβαια για να φτάσει στην σημερινή αποδοχή, ο 29χρονος Μαραντόνα πέρασε πολλά και δύσκολα χρόνια, όσον αφορά στις σχέσεις με τον γενήτορα του, καθώς ο για πολλούς κορυφαίος παίκτης στην Ιστορία, δεν τον είχε αναγνωρίσει.

Την περασμένη Πέμπτη, ο τζούνιορ μαζί με την 18χρονη ετεροθαλή αδελφή του, Γιάνα, συνάντησαν στο Μπουένος Άιρες τον διάσημο πατέρα τους… «Επιτέλους! Είμαι χαρούμενος, είμαι ευτυχισμένος», δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας ο Μαραντόνα τζούνιορ και πρόσθεσε: «Δεν χορταίνω να τον έχω αγκαλιά και να τον κοιτώ. Είναι πολύ δυνατό συναίσθημα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ήμουν ιδιαίτερα φορτισμένος. Έχω έναν απίστευτο πατέρα».

Λίγο μετά τον … οικογενειακό δείπνο, ο 55χρονος Μαραντόνα, δήλωσε ενώπιον δημοσιογράφων, απευθυνόμενος στον τζούνιορ: «Είσαι υιός μου. Και μοιάζεις στον πατέρα σου», ενώ από την πλευρά του ο 29χρονος Ντιέγκο σχολίαζε στο Twitter: «Είναι απίστευτο συναίσθημα. Περιμέναμε 30 χρόνια για να μοιρασθούμε αυτήν την ευτυχία»…

Όπως αναφέρει σε σχετική δημοσίευμα η εφημερίδα της Αργεντινής «Nacion», ο Πάπας Φραγκίσκος, ζήτησε από τον Μαραντόνα -σε συνάντηση τους το 2015- να αναγνωρίζει δημοσίως την πατρότητα του 29χρονου τζούνιορ. Όσον αφορά στο τυπικό μέρος, το 1995, δικαστήριο της Ιταλίας, επισημοποίησε ότι ο μικρός είναι υιός του Μαραντόνα, δίνοντας του το ονοματεπώνυμο, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα Σινάγκρα και αναγνωρίζοντας το δικαίωμα του να αποκτήσει και την υπηκοότητα της Αργεντινής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ