aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΌργια… Χάμιλτον με «καυτό» supermodel στα Μπαρμπέιντος!

Όργια… Χάμιλτον με «καυτό» supermodel στα Μπαρμπέιντος! [pics & video]

Με τον καλύτερο τρόπο απολαμβάνει την διακοπή του πρωταθλήματος της Formula 1 για μερικές εβδομάδες ο Λιούις Χάμιλτον καθώς «αποθανατίστηκε» σε καυτό χορό με το διάσημο μοντέλο, Σανέλ Ιμάν στα Μπαρμπέιτος.

Ο Βρετανός «πιλότος» της Mercedes πανηγύρισε την 4η συνεχόμενη νίκη του στον φετινό… μαραθώνιο κατακτώντας την πρώτη θέση στο grand prix της Γερμανίας και ελέω της διακοπής των αγώνων για μερικές εβδομάδες, αποφάσισε να το ρίξει για λίγο… έξω και… πετάχτηκε μέχρι τα Μπαρμπέιντος.

Ωστόσο, η παραμονή του εκεί έχει… προκαλέσει πολλά σχόλια για την διαχυτικότητα που έδειξε με την διάσημη μοντέλα Σανέλ Ιμάν, κατά την διάρκεια φεστιβάλ. Η καλλίγραμμη καλλονή ήταν η… βασίλισσα του καρναβαλιού και δεν δίστασε να προσφέρει καυτό χορό στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, μπροστά σ’ όλον τον κόσμο. Μάλιστα, το πράγμα ξέφυγε λίγο, μια και άλλες κοπέλες του φεστιβάλ θέλησαν να… απολαύσουν το κορμί του Βρετανού.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ