aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟπαδός της Άρσεναλ έσωσε την ζωή οπαδού της Τότεναμ

Οπαδός της Άρσεναλ έσωσε την ζωή οπαδού της Τότεναμ

Ένα μοναδικό περιστατικό συνέβη στην Αγγλία, όπου ένας φίλος της Άρσεναλ δώρισε το ένα του νεφρό συμπατριώτη του που υποστηρίζει την Τότεναμ.

Συγκεκριμένα, ο Τιμ Ριντ χρειάζονταν επειγόντως μεταμόσχευση νεφρού για να σωθεί η ζωή του και όταν ο Ντάνι Ριντ το έμαθε δεν δίστασε καθόλου και προχώρησε στην επέμβαση.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν έχουν κάποια συγγένεια μεταξύ τους, λόγω του ίδιου επωνύμου που μοιράζονται, ωστόσο έγιναν πολύ καλοί φίλοι. Μπορεί μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων να υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα, αλλά όταν τίθενται ζητήματα ζωής, τα αφήνουν όλα στην άκρη έτσι ώστε να βοηθήσουν όσο μπορούν.

Ο οπαδός της Τότεναμ «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται αυτός και ο οπαδός της Άρσεναλ να φορούν φανέλες των δύο ομάδων και να δίνουν τα χέρια. Αμέσως η φωτογραφία έγινε viral και πολλά άτομα έσπευσαν να επικροτήσουν την κίνηση του Ντάνι Ριντ.

Επίσης πάνω από την φωτογραφία ο Τιμ Ριντ έγραψε: «Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω τι έκανε αυτός ο άνθρωπος για μένα και την οικογένεια μου. Μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στην ζωή, βάζοντας ταυτόχρονα την δική του σε κίνδυνο, αφού μου δώρισε το ένα του νεφρό χωρίς να διστάσει ούτε δευτερόλεπτο.

Είσαι ένας πραγματικός ήρωας και όλοι έχουν το δικαίωμα να μάθουν πόσο καλός άνθρωπος είσαι και το θάρρος που έδειξες. Παρά το γεγονός πως είσαι ένας «βρομιάρης» οπαδός της Άρσεναλ, είμαι περήφανος να σε αποκαλώ τον καλύτερο μου φίλο. Ξεκουράσου τώρα αδερφέ δεν είμαι αρκετά πίσω σου!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ