aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΌμορφο δώρο της Primera Division στη Σαπεκοένσε

Όμορφο δώρο της Primera Division στη Σαπεκοένσε

Η «Marca» επιμελήθηκε μιας πολύ όμορφης πρωτοβουλίας, στόχος της οποίας ήταν να καταδειχθεί η αμέριστη υποστήριξη του ισπανικού ποδοσφαίρου προς την πληγείσα ομάδα της Σαπεκοένσε.

Η γνωστή εφημερίδα κάλεσε όλες τις ομάδες της Primera Division να στείλουν φανέλες -υπογεγραμμένες από όλους τους ποδοσφαιριστές- προς τον βραζιλιάνικο σύλλογο και με τη σειρά τους, εκείνες ανταποκρίθηκαν.

Η μόνη που δεν συμμετείχε ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης, διότι οι «μερένγκες» ήδη είχαν προβεί σε παρόμοια χειρονομία, προ ολίγου καιρού.

Όπως αναφέρει η «Marca», η ενέργεια αυτή πραγματοποιήθηκε με σκοπό «τη διατήρηση της ενότητας της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κοινότητας, σε καιρούς ανάγκης και τραγωδίας».

«Έχουμε λάβει πολλά δώρα από όλο τον κόσμο, αλλά τίποτα σαν αυτό. Συμπεριφορές όπως αυτή, μας ωθούν να προχωρήσουμε…», δήλωσε ο πρόεδρος της Σαπεκοένσε, Πλίνιο Νταβίντ ντε Νες. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, ο τελευταίος σχεδιάζει να ανοίξει ένα μικρό μουσείο, το οποίο θα φιλοξενήσει τα δεκάδες που έχει λάβει τις τελευταίες εβδομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ