Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος είναι μέχρι στιγμής ο Στιβ Άμπρι της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, ο οποίος, μετά από τρία παιχνίδια, μετρά τέσσερα γκολ. Μάλιστα, τα δύο εξ αυτών προήλθαν από φοβερά σουτ εκτός περιοχής.
Ο 29χρονος επιθετικός δικαίως έχει στρέψει τα φώτα πάνω του, ωστόσο από πλευράς «τριφυλλιού» η καλή αρχή που έκανε στο νέο πρωτάθλημα δεν προκαλεί καμία έκπληξη.
Βλέπετε, ο Άμπρι αποτελεί τον ποδοσφαιριστή ο οποίος βοήθησε όσο κανείς άλλος τους πράσινους να επιστρέψουν στην πρώτη κατηγορία. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2025 και κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στη δεύτερη κατηγορία, σημειώνοντας 20 γκολ!
Ο Γάλλος με καταγωγή από τη Γουινέα-Μπισάου αποδεικνύει ότι η εντυπωσιακή περσινή του πορεία μόνο τυχαία δεν ήταν και συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς.














