aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΟμόνοια 1948: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Νεάρχου, αξιέπαινη κίνηση Εθνικού

Ομόνοια 1948: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Νεάρχου, αξιέπαινη κίνηση Εθνικού

Ευχάριστα είναι τα νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας 1948, Μάριου Νεάρχου.

Μετά από βίαιο κτύπημα στον χθεσινό (4/10) αγώνα με τον Εθνικό Λατσιών για το πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ (η Ομόνοια 1948 κέρδισε 5-0) ο ποδοσφαιριστής των πρασίνων κτύπησε στην σπονδυλική στήλη και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο.

Υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν κάτι το σοβαρό. Σε ανακοίνωσή του νεοσύστατο σωματείο υπογραμμίζει την αξιέπαινη κίνηση του παίκτη του Εθνικού Λατσιών, ο οποίος επισκέφθηκε στο Νοσοκομείο τον Νεάρχου.

Αναλυτικά η ενημέρωση

«Ενημέρωση όσο αφορά την υγεία του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μάριου Νεάρχου, ο οποίος διακομίστηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μετά από το βίαιο κτύπημα που δέχθηκε στην σπονδυλική στήλη.

Αργά χθες το βράδυ ο ποδοσφαιριστής μας πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις οι οποίες ευτυχώς δεν έχουν δείξει κάτι το ανησυχητικό. Θα ξεκουραστεί τις επόμενες μέρες και θα επιστρέψει πίσω στις προπονήσεις.

Συγχαρητήρια αξίζει να πούμε στον ποδοσφαιριστή του Εθνικού Λατσιών ο οποίος επισκέφθηκε τον ποδοσφαιριστή μας στο νοσοκομείο και παρέμεινε εκεί μέχρι το τέλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ