aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΌλη η μαγεία του Ροναλντίνιο στο clasico των θρύλων (vid)

Όλη η μαγεία του Ροναλντίνιο στο clasico των θρύλων (vid)

Σε παιχνίδι θρύλων της Μπαρσελόνα απέναντι στους αντίστοιχους της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ροναλντίνιο ήταν… όαση, με τις δύο εκπληκτικές ασίστ του στον Λουντοβίκ Ζιουλί.

Oι θρύλοι της Μπαρσελόνα ήταν η νικητές στο Clasico με τους αντίστοιχους της Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο έλαβε χώρα στο Λίβανο το βράδυ της Παρασκευής (28/04). Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους μπλαουγράνα ο Ροναλντίνιο, ο οποίος φόρεσε ξανά τη φανέλα των Καταλανών και θύμισε κάτι απ’ τα… παλιά.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ προσέφερε τρεις ασίστ στους συμπαίκτες του στο 3-2 επί των μερένγκες, με αποκορύφωμα τη no look πάσα στον Λουντοβίκ Ζιουλί για το 1-0 της Μπάρσα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας είχε κι άρωμα… Ολυμπιακού, αφού με τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν οι πρώην ερυθρόλευκοι, Ερίκ Αμπιντάλ, Ζούλιο Σέζαρ και Κριστιάν Καρεμπέ.

Η επίσημη Μπαρσελόνα δημοσιοποίησε βίντεο με όλες τις ενέργειες του θρύλου των Καταλανών στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Μπεϊρούτ και ο «Ρόνι» έδειξε ότι μπορεί να έχει παρατήσει πλέον το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά… μόνο παλαίμαχο δεν θυμίζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ