aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟι Σαλαμιναίοι δίνουν το παράδειγμα εν μέσω κορωνοϊού

Οι Σαλαμιναίοι δίνουν το παράδειγμα εν μέσω κορωνοϊού

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας. Οι «Red Lebels» παρέδωσαν ποσότητα τροφίμων στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που τα έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες μέρες που η ανθρωπότητα δίνει τη μάχη για να σπάσει την αλυσίδα του κορωνοϊού που θερίζει στο πέρασμά του σε όλη την Ευρώπη.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε άπραγοι μπροστά στο κάλεσμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Σήμερα το πρωί ο Σύνδεσμος μας παράδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας ποσότητα τροφίμων για τις ανάγκες όλων των συνανθρώπων μας.

Με την σειρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία V.S Kouzaris Enterprises LTD που μας έδωσε απλόχερα ότι τρόφιμα τους ζητήσαμε. Καλούμε και τα υπόλοιπα οπαδικά κινήματα όπως προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια μπορούν στην κοινωνία μας αυτές τις δύσκολες ώρες».

Υ.Γ: Unity Struggle Solidarity».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ