aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Οι πιο σέξι γυναίκες του Euro 2016

Για όσους δεν γνωρίζουν τον όρο, WAGs είναι οι σύζυγοι και κοπέλες (Wives and Girlfriends) των ποδοσφαιριστών.

Μπορεί αυτές τις μέρες τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στους αγώνες και τους παίκτες του Euro, αλλά έχουν και οι WAGs την τιμητική τους στα media.

Και επειδή πίσω από κάθε επιτυχημένο ποδοσφαιριστή βρίσκεται μια σούπερ καυτή γυναίκα, ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο ενδιαφέρουσες.

Shakira

Η γνωστή σε όλους μας σέξι Κολομβιανή σταρ είναι η σύντροφος του Ισπανού Gerard Pique, αμυντικού της FC Barcelona. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2010 και από τότε είναι αχώριστοι, ενώ έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά.

shakira_dancing-1920x1080

Ludivine Kadri Sagna

Στα 28 της έχει ήδη δύο παιδιά και θεωρείται μία από τις πιο σέξι WAGs. Γνώρισε τον Γάλλο παίκτη της Manchester City, Bacary Sagna, όταν ήταν 14 χρονών και προφανώς δεν μπόρεσε να τον ξεχάσει. Έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και το μπάσκετ.

Edurne Garcia Almagro

Γνωστή και ως Edurne, η 30χρονη λατίνα εκπροσώπησε την Ισπανία πέρσι στη Eurovision και έκλεψε τις καρδιές όλων. Εκτός από σύζυγος του Ισπανού τερματοφύλακα της Manchester United, David de Gea, είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός, παρουσιάστρια και μοντέλο.

Pilar Rubio

Ακόμη μια WAG που επαληθεύει τις φήμες της μεσογειακής ομορφιάς. Η 38χρονη Ισπανίδα καλλονή είναι παρουσιάστρια και από το 2012 βρίσκεται σε σχέση με τον Sergio Ramos της Real Madrid με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Paula Suarez

Ο Πορτογάλος Cristiano Ronaldo της Real Madrid είναι γνωστό ότι έχει μια αδυναμία στα μοντέλα. Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη ότι εθεάθη με την 21χρονη χυμώδη Paula Suarez, μοντέλο από την Κολομβία.

Lena Gercke

Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι η αγαπημένη του Sami Khedira, Γερμανού μέσου της Juventus. Η 28χρονη καλλίγραμμη Γερμανίδα είναι μοντέλο και παρουσιάστρια και στον ελεύθερό της χρόνο παίζει σκάκι.

Annie Kilner

Η εντυπωσιακή κοπέλα του Kyle Walke, δεξί μπακ της Tottenham, είναι Βρετανίδα και μοντέλο. Οι δυο τους είναι αρκετά χρόνια ζευγάρι και έχουν ένα παιδί.

Sam Cooke

Το 30χρονο μοντέλο από την Αγγλία που κολάζει με τις τολμηρές φωτογραφίσεις της (FHM, Maxim, Front, Zoo), φαίνεται πως βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά του Βρετανού Chris Smalling, σέντερ μπακ της Manchester United. Εργάζεται πλέον ως φωτογράφος.

Viktoria Varga

Ο Ιταλός Graziano Pelle, επιθετικός της Southampton, βρήκε πριν τέσσερα χρόνια το σέξι μοντέλο από την Ουγγαρία στο Facebook και άρχισε να της στέλνει μηνύματα. Όταν η Viktoria συμφώνησε να βρεθούν, εκείνος την υποδέχτηκε με 100 κόκκινα τριαντάφυλλα. And they lived happily ever after.

Anna Lewandowska

Η Πολωνή σύζυγος του Robert Lewandowski, επιθετικού της Bayern Munich. Είναι 28 χρονών, personal trainer και διατροφολόγος, ενώ εκπροσωπεί και την Εθνική Ομάδα Καράτε της Πολωνίας. Ναι, καράτε.

Noemie Happart

Η φωτογραφία με τον Yannick Carrasco, Βέλγο πλάγιο της Atletico Madrid, να σκοράρει γκολ στο Champions League και να τρέχει να το γιορτάσει με ένα φιλί στην αγαπημένη του στις κερκίδες, έκανε το γύρο του διαδικτύου. Η 23χρονη Noemie είναι μοντέλο και το 2013 βγήκε Μις Βέλγιο. Σπουδάζει Ιατρική στο Leige University.

Michele Lacroix

Η γλυκιά Michèle είναι η κοπέλα του Βρετανού παίκτη της Manchester City, Kevin De Bruyn. Οι δυο τους είναι ζευγάρι από τότε που πήγαιναν ακόμα σχολείο, ενώ πρόσφατα απέκτησαν και ένα πανέμορφο γιο.

Barbara Megert

Παρουσιάστρια, δικηγόρος και με τον τίτλο της αναπληρωματικής Μις Ελβετία 2013. Γνώρισε τον Ελβετό ποδοσφαιριστή Blerim Dzemaili το 2012 και παντρεύτηκαν το 2014.

Elena Bonzanni

Η σύζυγος του Ελβετού μέσου, Valon Behrami, είναι Ιταλίδα, μοντέλο και παρουσιάστρια.

Emma Rhys-Jones

Η κούκλα σύντροφος του Gareth Bale, Ουαλού πλάγιου της Real Madrid πρόσφατα έφερε στον κόσμο τη δεύτερη κόρη τους, Nava Valentina. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο σχολείο στο Cardiff και είναι μαζί από τότε.

Tatjana Batinic

Η γαλανομάτα Tatjana είναι μοντέλο και το 2006 εκλέχθηκε Μις Αυστρία. Μιλάει άπταιστα γερμανικά, αγγλικά, πολωνικά και κροατικά. Το 2009 γνώρισε το Sebastian Boenisch της Bayer Leverkusen με τον οποίο παντρεύτηκε το 2013 και απέκτησαν ένα γιο, τον Ματέο.

Raquel Mauri

Η hairstylist Raquel γνώρισε τον Κροάτη Ivan Rakitic, επιθετικό της FC Barcelona, το 2011, όταν εκείνος έπαιζε στη γενέτειρά της, τη Σεβίλλη. Παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2013 και απέκτησαν μια κόρη την ίδια χρονιά.

Ann Kathrin Brömmel

Μία από τις πιο εντυπωσιακές WAGs. Γερμανίδα μοντέλο, τραγουδίστρια και blogger, εμφανίστηκε στην 7η σεζόν του γερμανικού ριάλιτι Next Top model. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι στο πλευρό του Mario Götze, γερμανού επιθετικού της Bayern Munich.

Csilla

Δεν γνωρίζουμε και πολλά για τη Csilla, πέραν του ότι είναι πανέμορφη και έχει κλέψει την καρδιά του Ούγγρου Adam Szalai, επιθετικού της Hannover 96.

Veronica Ciardi

Είναι γνωστή από τη συμμετοχή της στα ιταλικά ριάλιτι σόου Grande Fratello και Big Brother το 2010 και βγαίνει με τον μέσο της Fiorentina, Federico Bernadeschi, εδώ και ένα χρόνο.

Vanessa Chung

Φαίνεται πως ο Kyle Lafferty έχει θεματάκι με τις πρώην Μις Σκωτία. Για την ακρίβεια παντρεύτηκε τη Μις Σκωτία Nicola Mimnagh το 2012 και χώρισε το 2014, με τις φήμες να λένε ότι έστελνε μηνύματα σε μια άλλη πρώην Μις Σκωτία, τη Vanessa Chung. Φήμες που μάλλον ήταν αλήθεια, αφού το 2015, ο Kyle και η Vanessa αρραβωνιάστηκαν.

Daniella Semaan

Όμορφη και σκανδαλώδης, η κοπέλα του Ιρλανδού Cesc Fabregas, επιθετικού της Norwich City, είναι γνωστή στους φίλους και ως Queen Double D. Η Λιβανέζα Semann ήταν ήδη παντρεμένη με δύο παιδιά όταν γνώρισε τον 13 χρόνια μικρότερό της Fabregas και έγινε πρωτοσέλιδο σε όλα τα tabloids. Πλέον είναι διαζευγμένη και έχει μαζί του ένα παιδί.

Viktoria Konoplyanka

Δεν μπορέσαμε να βρούμε λεπτομέρειες για την Ουκρανή σούπερ σέξι σύζυγο του Yevhen Konoplyanka, παίκτη της Sevilla FC, αλλά είναι τόσο όμορφη που δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να μπει σε αυτή τη λίστα.

Rebekah Nickolson

Ετών 34 με τρία παιδιά. Τον δυσκόλεψε λίγο μέχρι να δεχτεί να βγουν αλλά μετά από δύο χρόνια σχέση και μια αξιαγάπητη κόρη, το ζευγάρι παντρεύτηκε εσπευσμένα πριν δυο βδομάδες, προκειμένου ο James Vardy να παίξει απερίσπαστος στο Euro.

Carla Howe

Το νέο αμόρε του Nathaniel Clyne είναι κουνελάκι του Playboy, 25 ετών και είναι ήδη γνωστή από παλαιότερες σχέσεις της με τον ποδοσφαιριστή Mario Balotlli, τον τραγουδιστή Will.i.am και τον Wiz Khalifa. Έχει μια δίδυμη αδερφή παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Ashley Cole.

Helena Seger

Στα 45 της κάνει πολλά κεφάλια να γυρίζουν στο πέρασμά της. Η επί πολλά χρόνια σύντροφος του Σουηδού επιθετικού Zlatan Ibrahimovic, της Manchester United, είναι πρώην μοντέλο και ηθοποιός. Μαζί έχουν δύο γιους.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ