aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟι οπαδοί της Γιουνάιτεντ έφτιαξαν ΗΔΗ σύνθημα για τον Ζλάταν. Και είναι ένα… αριστούργημα (video)

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ έφτιαξαν ΗΔΗ σύνθημα για τον Ζλάταν. Και είναι ένα… αριστούργημα (video)

Από το πρώτο του κιόλας παιχνίδι άρχισε να πυροβολεί. Δεν χρειάστηκε πάνω από ένα 90λεπτο για να ανοίξει λογαριασμό και να χαρίσει έναν τίτλο.

Και οι οπαδοί, όμως, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχασαν καθόλου χρόνο πριν σκαρφιστούν το πρώτο σύνθημα για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Με στιχάκια λοιπόν που θα τροφοδοτήσουν ακόμα περισσότερο τον θαυμασμό του «βασιλιά» για τον… εαυτό του και μια μικρή αναφορά στη Σίτι (που πάντα χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις) σκάρωσαν το εξής αριστούργημα:

«Zlatan Ibrahimovic, he is a Swedish hero, on a free from PSG he cost us fucking 0, 6FT 5-hard as fuck he gets the Reds excited, stick your city up your ass, cause we are Man United».

(μτφ. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ένας Σουηδός ήρωας, ήρθε ελεύθερος από την Παρί και δεν μας κόστισε τίποτα, είναι 1.95 μ. ύψος και πολύ σκληρός, πωρώνει τους κόκκινους, εσείς της Σίτι σηκώστε τον κ…ο σας, επειδή είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ