aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΟι μυστικές προπονήσεις και η αποθέωση του «Μπίδη» από τον Κεζούρ! (video)

Οι μυστικές προπονήσεις και η αποθέωση του «Μπίδη» από τον Κεζούρ! (video)

Με ανάρτηση του στο Facebook ένας από τους κορυφαίους προπονητές φυσικής κατάστασης, ο Αντώνης Κέζος που εργάστηκε επί σειρά ετών στην Ανόρθωση, στον ΑΠΟΕΛ, στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό αποθεώνει τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη για την εργατικότητα και την ευσυνειδησία του.

Αποκαλύπτει, επίσης άγνωστες πτυχές της συνεργασίας τους συνοδεύοντας της, μάλιστα και με βίντεο, στο οποίο βγάζει το λάδι του διεθνούς μεσοεπιθετικού: «Το 2010 όταν τελείωσε η συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό, την επόμενη μέρα κτύπησε το τηλέφωνο σπίτι μου στην Αθήνα. Παρακαλώ απαντάω. Κεζούρ, μου λέει, ο Μπίδης είμαι. Χωρίς πολλά – πολλά μου λέει δεν είμαι καλά αγωνιστικά, θέλω να φτάσω και να ξεπεράσω τα όρια μου.

«Δηλαδή;», του απαντάω. Θα έρχεσαι Κύπρο 2 εβδομάδες τον μήνα και τις άλλες 2 εβδομάδες θα στήσουμε οθόνες και θα με προπονείς μέσω skype με στόχο να φτάσω και να ξεπεράσω τον εαυτό μου στο κομμάτι του performance.

Αυτό έγινε, με πλήρωνε για την δουλειά μου τα εισιτήριά μου και ξεκινήσαμε. Δούλευε και τηρούμε με θρησκευτική ευλάβεια το προπονητικό πρόγραμμα. Πολλές φορές μετά την προπόνηση ήταν εξαντλημένος. Στην διαδρομή συμφωνήσαμε και δημιουργήσαμε μαζί το FHIT SPORTS CENTER. Φτιάξαμε τον χώρο μας περισσότερο για να γυμνάζεται έξτρα αυτός.

Κλείδωναν οι πόρτες και δουλειά, δουλειά, δουλειά. Έφτασε ο καιρός να γευτεί τους καρπούς της δουλειάς του. Ήταν μέλος της χρυσής ομάδας του ΑΠΟΕΛ στον άθλο που έφτασαν την κυπριακή ομάδα στους 8 του Champions League. Ήταν ένας από τους κορυφαίους.

Κεζούρ μου, μου λέει, έφτασα στα όρια μου τα κατάφερα. Η πίστη, η θέληση, ο επαγγελματισμός του, έκανε τα αδύνατα δυνατά. Είμαι περήφανος για αυτόν για ότι πέτυχε έδειξε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Είμαι περήφανος που έχω τέτοιο φίλο και συνεργάτη. Να ‘σαι πάντα καλά και ό,τι καλύτερο από εδώ και πέρα.

Αντώνης Κέζος. Προπονητής ποδοσφαίρου. Υπεύθυνος προπονήσεων FHIT SPORTS CENTER. Με το βίντεο που πρώτη φορά ανεβάζω μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από μία ημερήσια προπόνηση του Κωνσταντίνου τρεις ημέρες πριν το ιστορικό παιχνίδι με την Πόρτο για το Champions League».

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ