aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΟι ερωτικές επιδόσεις και οι φαντασιώσεις του... τρελιάρη Ντιέγκο!

Οι ερωτικές επιδόσεις και οι φαντασιώσεις του… τρελιάρη Ντιέγκο!

Ο Μαραντόνα έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα μέσα. Είτε επειδή επιτέθηκε σε δημοσιογράφο είτε επειδή βρίζεται με παίχτες είτε επειδή λέει ανοιχτά την άποψή του, ο Αργεντινός θρύλος βρίσκεται για άλλη μία φορά στο προσκήνιο. Κι αυτή τη φορά με τις… σεξουαλικές επιδόσεις του.

Τις αποκαλύψεις έκανε η πρώην γυναίκα του, Βερόνικα Οχέδα, σε ραδιοφωνικό σταθμό, και είπε ουκ ολίγα ενδιαφέροντα πράγματα: “Ο Ντιέγκο είναι ο καλύτερος εραστής που είχα. Κανένας δεν τον ξεπερνάει. Δεν έκανα σεξ για δύο χρόνια μετά από αυτόν. Θα του έδινα 10 στα 10 στο κρεβάτι. Αλλά 8 στα 10 στο στοματικό έρωτα”.

Η πρώην κυρία Μαραντόνα όμως δε στάθηκε εκεί, και αναφέρθηκε και στις σεξουαλικές προτιμήσεις του θρύλου της μπάλας: “Ο Ντιέγκο μού είχε ζητήσει να ντυθώ αστυνομικός. Μία φορά κάναμε σεξ σε μία πισίνα στην Κολομβία που ήταν γεμάτη κόσμο”.

Το αποτύπωμα που έχει αφήσει στο ποδόσφαιρο είναι ανεξίτηλο, όπως ανεξίτηλο έμεινε και το πέρασμά του από τη ζωή της Βερόνικα. Μεγάλε Ντιέγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ