aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟι δύο συμβουλές που έδωσε ο Φέργκιουσον στον Μουρίνιο

Οι δύο συμβουλές που έδωσε ο Φέργκιουσον στον Μουρίνιο

Με την ανάληψη των καθηκόντων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ήταν δεδομένο το ενδιαφέρον των βρετανικών MME για τη σχέση που θα έχουν στο εξής, ο Πορτογάλος τεχνικός με τον προπονητή θρύλο της ομάδας, σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Τα σενάρια, άλλωστε, που ήθελαν τον Σκωτσέζο να μην επιθυμεί καθόλου την πρόσληψη του Μουρίνιο στο τιμόνι των «κόκκινων διαβόλων» ήταν πάρα πολλά τόσο τους τελευταίους μήνες, όσο και τα προηγούμενα χρόνια.

Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι δεν ήταν δυνατόν να μην ερωτηθεί για το αν έχει μιλήσει με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον και προτίμησε να απαντήσει με χιουμοριστική διάθεση:

«Ναι, μου έχει δώσει δύο συμβουλές», ανέφερε αρχικά ο «Special One» και αποκάλυψε ποιες ήταν αυτές: «Η πρώτη ήταν να φέρω μια ομπρέλα. Χθες δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έβρεχε στο προπονητικό κέντρο, έτσι πρόκειται για μια τέλεια συμβουλή.

Η δεύτερη συμβουλή ήταν να φέρω ένα μπουκάλι κρασί, γιατί τώρα θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να είμαστε μαζί. Αυτή τη στιγμή ο σερ Άλεξ είναι σε διακοπές στο Euro, έτσι δεν μπορώ να τον δω αυτή την εβδομάδα, αλλά μόλις επιστρέψει, θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να συναντηθούμε.

Πάντα θα είναι ευπρόσδεκτος στο προπονητικό κέντρο και θα έχουμε πολύ χρόνο να μοιραστούμε πράγματα. Η γνώμη του είναι σημαντική για μένα, όπως και πολλών άλλων θρύλων σε αυτή την ομάδα. Θα προσπαθήσω να μάθω από αυτούς», συμπλήρωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ