aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο Ζεσούς… δίκασε την πρώην του!

Αν ο Γκάμπριελ Ζεσούς ήξερε τον Γιάννη Μηλιώκα, θα αφιέρωνε στην πρώην κοπέλα του τον εξής -παραφρασμένο- στίχο από την επιτυχία του προαναφερθέντος Έλληνα τραγουδοποιού: «Κάργια, δε θα σου τηλεφωνήσω κι αν με πάρεις θα στο κλείσω θα σου δείξω εγώ».

Δεν γνωρίζει, όμως, ποιος είναι ο Μηλιώκας και αποφάσισε να… πικάρει διαφορετικά την πρώην κοπέλα του, η οποία -όπως ισχυρίστηκε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής- δεν του απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις του όταν αυτός αγωνιζόταν στην Παλμέιρας, αλλά όταν έμαθε για τη μετεγγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι του έστειλε αμέσως μήνυμα.

Ο πανηγυρισμός του Γκάμπριελ Ζέσους μετά το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Σουόνσι, χαρίζοντας τη νίκη στη Μάντσεστερ Σίτι απευθυνόταν συγκεκριμένα στην… πρώην του, η οποία μάλλον κατάλαβε για τα καλά πώς είναι η αίσθηση του κρύου πιάτου της εκδίκησης ή αν προτιμάτε της χυλόπιτας.

Μετά το γκολ ο Ζέσους πανηγύρισε με τη χαρακτηριστική κίνηση που υποδηλώνει ότι μιλάει στο κινητό. Τι ακριβώς σημαίνει ο πανηγυρισμός του; Όπως ο ίδιος εξήγησε η εν λόγω κίνηση απευθυνόταν στη πρώην κοπέλα του η οποία ενώ δεν σήκωνε το τηλέφωνο όσο ο ίδιος ήταν στην Παλμέιρας, έσπευσε να του στείλει μήνυμα μόλις πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι.

«Ήταν για την… πρώην κοπέλα μου, η οποία δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά μου όταν ήμουν στην Παλμέιρας, αλλά μόλις έμαθε ότι ήρθα στη Μάντσεστερ Σίτι, μου έστειλε αμέσως μήνυμα…», ανέφερε ο Βραζιλιάνος.

Ο Ζέσους έχει πετύχει ήδη τρία γκολ στη Μάντσεστερ και έχει αναδειχθεί σε πρόσωπο των ημερών για τον σύλλογο. Δεν είναι παράξενο, λοιπόν, να σκεφτεί τους ανθρώπους που ξαφνικά τον θυμήθηκαν όταν η φήμη του εκτοξεύεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ