aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Βαλμπουενά μπουγέλωσε τον Μαρινάκη και εκείνος τον φίλησε

Ο Βαλμπουενά μπουγέλωσε τον Μαρινάκη και εκείνος τον φίλησε

Aπό τις ιαχές «campeones, campeones» στα αποδυτήρια του Γεώργιος Καραϊσκάκης και με τη σαμπάνια να ρέει άφθονη, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές, αλλά και οι παράγοντες του Ολυμπιακού πανηγύρισαν το βράδυ της Κυριακής (19/7) την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος Ελλάδας μετά από το 3-0 επί της ΑΕΚ.

Πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς ήταν ο σπουδαίος Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος απείλησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη με… μπουγέλο, τον τράβηξε εντός των αποδυτηρίων και εκεί άδειασε το μπουκάλι πάνω του. Ο Μαρινάκης τότε τον έπιασε από το πρόσωπο και τον φίλησε, σε μια στιγμή απόλυτης χαράς, δικαίωσης και ικανοποίησης για όσα έχουν πετύχει οι Πειραιώτες τη σεζόν 2019/20 που όμως δεν έχει τελειώσει ακόμη.

“Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί για το μέλλον. Έχουμε ένα μεγάλο ματς με τη Γουλβς για να συνεχίσουμε και στο Europa League” ήταν η ατάκα του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην κάμερα της NOVA.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ