aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΟ Τιμούρ και η... χολέρα του Κόκκαλη! (video)

Ο Τιμούρ και η… χολέρα του Κόκκαλη! (video)

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα είναι ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ. Ο Γεωργιανός τεχνικός είχε περάσει για μερικούς μήνες και από τον πάγκο του Ολυμπιακού το 2009. Θυμηθείτε την επική ατάκα του τότε προέδρου του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη για τον Γεωργιανό τεχνικό.

Ο Κετσπάγια θα βρεθεί για δεύτερη φορά στον πάγκο ελληνικής ομάδας, καθώς θα αποτελέσει τον εκλεκτό της ΑΕΚ για την τεχνική της ηγεσία.

Τον Μάιο του 2009 έπειτα από την αποχώρηση του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, ο τότε πρόεδρος των «ερυθρολεύκων», Σωκράτης Κόκκαλης σε συνέντευξη Τύπου είχε αναφερθεί στους λόγους του «διαζυγίου» με τον Ισπανό τεχνικό και στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κετσπάγια.

Ο Κόκκαλης σε εκείνη τη συνέντευξη Τύπου είχε ερωτηθεί για την προπονητική ικανότητα του Γεωργιανού τεχνικού αφήνοντας μία επική ατάκα που έμεινε στην ιστορία: «Χολέρα έχει ο Κετσπάγια, δεν κατάλαβα». Λίγους μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2009, ο Κετσπάγια θα έφευγε από τον Ολυμπιακό…

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ