aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΟ «Θεός» Μαραντόνα και το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Νώε! (vid)

Ο «Θεός» Μαραντόνα και το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Νώε! (vid)

Η διαφήμιση της χρονιάς έχει την υπογραφή του Ντιέγκο Μαραντόνα ο οποίος ντυμένος ως “Θεός” ζητάει από τον Νώε να φτιάξει… ένα ποδοσφαιρικό στάδιο για να σώσει τον κόσμο. Και εκείνος το καταφέρνει με μπόλικη βοήθεια από νυν άσους της μπάλας (video)!

Αυτό θα πει… θεϊκή διαφήμιση! Η Tecate, μάρκα μεξικανικής μπύρας, επέλεξε διάφορες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες στο πλαίσιο της διαφημιστικής της καμπάνιας “Somos Futbol” (“Είμαστε το ποδόσφαιρο”) και με τον Ντιέγκο Μαραντόνα να είναι επικεφαλής, δημιούργησε ένα από τα πιο εντυπωσιακά και εμπνευσμένα σποτ των τελευταίων χρόνων.

Πρωταγωνιστής ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ο οποίος με ολόλευκη περιβολή που παραπέμπει στον Θεό πλησιάζει τον Νώε και του ζητάει να φτιάξει όχι μία κιβωτό που θα σώσει τον κόσμο αλλά ένα ποδοσφαιρικό στάδιο που θα σώσει τον “βασιλιά των σπορ” από τις δύσκολη εποχή στην οποία βρίσκεται. “Μόνο η αγάπη για το ποδόσφαιρο μπορεί να σώσει το ποδόσφαιρο”, είναι τα χαρακτηριστικά λόγια του “Θεού” Μαραντόνα

Τα λόγια αυτά αποτελούν προσταγή για τον Νώε ο οποίος αρχίζει την κατασκευή του γηπέδου έχοντας για βοηθούς παίκτες της Γιουβέντους και της Ρεάλ Μαδρίτης, μεταξύ των οποίων οι Μπαρτσάλι, Εβρά, Άλεξ Σάντρο, Παντοΐν, Πέπε, Κρόος και Κέιλορ Νάβας.

Μετά την κατασκευή του γηπέδου φτάνει σιγά σιγά διαιτητής, οι βοηθοί, οι παίκτες και οι οπαδοί, ενώ λίγο πριν τη σέντρα ξεκινάει η βροχή που γίνεται καταρρακτώδης και μετατρέπεται σε πλημμύρα.

Αυτό όμως δεν απασχολεί καθόλου τον τηλεοπτικό Νώε: δεν χρειάζεται πλέον η κιβωτός καθώς η σωτηρία έρχεται χάρη σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Έστω και αν σε αυτό βλέπουμε για μία ακόμα φορά το… “χέρι του Θεού”.

Δείτε την φο-βε-ρή διαφήμιση:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ