aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟ Σιμεόνε έπαθε αμόκ για τις βρισιές του Ράμος

Ο Σιμεόνε έπαθε αμόκ για τις βρισιές του Ράμος

Ντέρμπι χωρίς ίντριγκα δεν είναι ντέρμπι. Έτσι και στο χθεσινοβραδινό Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης. Οι κάμερες της ισπανικής τηλεόρασης έπιασαν το παρασκήνιο με τους Σιμεόνε, Ράμος και τον ρέφερι Γκονζάλεθ Γκονζάλεθ.

Συγκεκριμένα, φαίνεται την επίμαχη στιγμή ο αρχηγός της Ρεάλ να φωνάζει στον βοηθό διαιτητή: «Η π@#$$ που σε γέννησε». Ο Σιμεόνε, λοιπόν, είδε τη φάση και τρελάθηκε επειδή ο βοηθός δεν ενημέρωσε τον ρεφ για τις ύβρεις που του εξαπέλυσε ο καπιτάν της εθνικής Ισπανίας.

«Σου είπε ‘η π@##$ που σε γέννησε’, αυτό σου είπε» φέρεται να λέει ο Σιμεόνε στον βοηθό, αλλά ο δεύτερος δεν προχώρησε σε καμία ενέργεια εναντίον ούτε του Αργεντινού, ούτε του Ράμος. Η συνέχεια σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα δόθηκε στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Τσόλο να τα λέει τόσο με τον Κασεμίρο, αλλά και τον Ράμος.

Υπενθυμίζουμε ότι σε μία παρόμοια περίπτωση, πέρυσι, ο Ντιέγκο Κόστα βρίζοντας διαιτητή σε αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Μπαρτσελόνα τιμωρήθηκε με 8 αγωνιστικές. Στην Ισπανία δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η ομοσπονδία να καλέσει σε απολογία τον Ράμος.

Σε ερώτηση, πάντως, που έγινε στον Σιμεόνε σχετικά με το ξέσπασμά του, εκείνος αρνήθηκε να περιγράψει το περιστατικό όπως το είδε. Τόνισε μάλιστα πως ό,τι γίνεται στο γήπεδο, μένει και εκεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ