aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟ Ρούνεϊ βάζει γκολάρες, αλλά η φανέλα του δεν... πουλάει

Ο Ρούνεϊ βάζει γκολάρες, αλλά η φανέλα του δεν… πουλάει

Κι όμως ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν είναι το Νο2 σε πωλήσεις εμφανίσεων στις ΗΠΑ, πίσω από τον «βασιλιά» Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που κατάφεραν να ρίξουν τον Άγγλο σταρ στην τέταρτη θέση, ενώ έβδομος είναι ο Νταβίντ Βίγια.

Ο δεύτερος πιο δημοφιλής -ας τον χαρακτηρίσουμε έτσι- είναι ο Κάρλος Βέλα (πρώην της Άρσεναλ με 3 χρόνια ποδοσφαίρου στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού), ενώ τρίτος είναι ο Ζόζεφ Μαρτίνες της Ατλάντα Γιουνάιτεντ!

Διαβάστε επίσης: Ο Ρούνεϊ αποκάλυψε ποιοι έκαναν… κουμάντο στ’ αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ!

Ο 25χρονος Βενεζουελάνος δεν είναι τυχαία πάνω από τον πρώην αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλία. Την περσινή σεζόν είχε βρει δίχτυα 30 φορές σε 33 αγώνες, ενώ το σύνολο των τερμάτων του στις ΗΠΑ είναι 50 γκολ σε 55 συμμετοχές. Δεν τα λες και λίγα τα «παστέλια».

Βέβαια, ο Ρούνεϊ αν συνεχίσει να παίζει όπως τώρα και σκοράρει καταπληκτικά γκολ, όπως αυτό απέναντι στην Τορόντο, τότε σύντομα θα τον δούμε να ανεβαίνει στη σχετική λίστα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ