aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟ πρόεδρος της Σαουθάμπτον γίνεται προπονητής... χόκεϊ

Ο πρόεδρος της Σαουθάμπτον γίνεται προπονητής… χόκεϊ

O Ραλφ Κρούγκερ έχει ανελιχθεί από διευθυντής σε πρόεδρο της Σαουθάμπτον και παράλληλα αποτελεί μέλος του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ από το 2011, δίνοντας συμβουλές λόγω των ικανοτήτων του ως διευθυντικό στέλεχος.

Μέχρι τον επόμενο μήνα, όμως, θα απουσιάζει των καθηκόντων του, αφού ζήτησε και πήρε άδεια από την ιδιοκτήτρια του συλλόγου, Καταρίνα Λίμπερ.

Η αιτία είναι αν μην τι άλλο ασυνήθιστη, αφού σε αυτό το διάστημα ο 57χρονος Κρούγκερ καλείται να καθοδηγήσει στη νίκη μία ευρωπαϊκή all-star ομάδα του χόκεϊ επί πάγου, στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2016 στο Τορόντο.

Ο Κρούγκερ δεν είναι… ουρανοκατέβατος στο χόκεϊ, αφού ως γεννημένος στον Καναδά, πάντοτε είχε έφεση στο άθλημα. Μάλιστα, το έκανε επάγγελμα, αφού μεταξύ άλλων κατέγραψε 350 συμμετοχές (187 γκολ, 186 ασίστ) στη γερμανική Bundesliga, ενώ συμμετείχε σε 45 αγώνες της εθνικής Δυτικής Γερμανίας.

Ακολούθησε μία επίσης επιτυχημένη καριέρα ως προπονητής, κατακτώντας πρωταθλήματα στην Αυστρία και διεθνείς διοργανώσεις, ενώ επιτυχίες είχε και με την εθνική Ελβετίας.

Το 2014 αποφάσισε να κάνει μεταστροφή στην αθλητική καριέρα του και να αποδεχθεί την πρόταση να αναλάβει διευθυντική θέση στους “Άγιους”, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει μονιμοποιηθεί στα υψηλά κλιμάκια της βαθμολογίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ