aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαWorld Cup 2018Ο πανηγυρισμός του Ρονάλντο ήταν απάντηση στο GOAT του Μέσι (pic)

Ο πανηγυρισμός του Ρονάλντο ήταν απάντηση στο GOAT του Μέσι (pic)

Λίγες μέρες πριν το Mundial ο Μέσι φωτογραφήθηκε με έναν… τράγο, έμπνευση προερχόμενη από το GOAT και ο Κριστιάνο Ρονάλντο του απάντησε με τον πανηγυρισμό του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε επικό ματς απέναντι στην Ισπανία και ο πανηγυρισμός του μετά το 1-0 με πέναλτι στο ξεκίνημα ήταν κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί. Ο Πορτογάλος έκανε μία κίνηση σαν να έχει μούσι και το μυστήριο λύθηκε λίγες ώρες αργότερα.

Αυτόν τον τρόπο βρήκε για να απαντήσει στον Μέσι, ο οποίος λίγο πριν το Mundial είχε φωτογραφηθεί με έναν τράγο και ένα κοπάδι κατσίκες! Η έμπνευση είχε έρθει από την ιδέα ότι ο Αργεντίνος είναι GOAT (Greatest Of All Time, που επίσης σημαίνει και κατσίκα), ο καλύτερος όλων των εποχών. Ο Ρονάλντο, λοιπόν, μιμήθηκε το… μούσι ενός τράγου με την κίνησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ