aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΟ οπαδός της χρονιάς (pics)

Ο οπαδός της χρονιάς (pics)

Έναν τρελό τρόπο να δείχνει την αγάπη στην ομάδα του -και παράλληλα να ευαισθητοποιεί τους γύρω του για μια σπάνια μορφή καρκίνου στο μάτι- βρήκε ένας οπαδός της Μπάγερν.

Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι αγαπούν την ομάδα τους «σαν τα μάτια τους». Λίγοι όμως το εννοούν. Και σίγουρα μόνο ένας βρήκε (κυριολεκτικά) τον τρόπο να το αποδείξει.

Έχοντας χάσει την όρασή του από τη δεξιά πλευρά εξαιτίας οφθαλμικού μελανώματος, ο Ράιαν Γκίμπσον δεν έχασε και το κουράγιο του. Ούτε την αφοσίωσή του στην Μπάγερν.

Βρήκε λοιπόν έναν παλαβό τρόπο να συνδυάσει την ευαισθητοποίηση των γύρω του γι’ αυτή τη σπάνια μορφή καρκίνου με την εκδήλωση αγάπης για τους πρωταθλητές Γερμανίας: Στο ψεύτικο μάτι με το οποίο αντικατέστησε το κανονικό, ζωγράφισε το έμβλημά τους!

«Όταν οι άνθρωποι με ρωτούν για το μάτι προκύπτουν δυο ευκαιρίες. Αρχικά να μιλήσω για την Μπάγερν, που έρχεται στη Σάρλοτ αυτό το καλοκαίρι. Διευθύνω το τον σύνδεσμο οπαδών εκεί, οπότε μπορεί να βοηθήσει να πουληθούν περισσότερα εισιτήρια», αστειεύεται αρχικά. Και εξηγεί:

«Ταυτόχρονα όμως αυξάνει την προσοχή στο οφθαλμικό μελάνωμα. Είναι τόσο σπάνια ασθένεια, ακόμα πιο απίθανη και από το να πάρει η Λέστερ το πρωτάθλημα, οπότε πολύ λίγοι άνθρωποι ξέρουν γι’ αυτή. Αν βάλεις ένα κανονικό μάτι επιστρέφεις στη φυσιολογική κατάσταση και δεν επωφελείσαι πουθενά. Αυτό όμως με βοηθάει να μιλάω και για την Μπάγερν και για το οφθαλμικό μελάνωμα».

Ο Γκίμπσον χρειάστηκε να πάρει πρώτα την άδεια της Μπάγερν για να τοποθετήσει το σήμα στο ψεύτικο μάτι. Βλέπετε, οι Βαυαροί έχουν εμπορικά δικαιώματα ακόμα και για ιατρικό εξοπλισμό. Αυτό που σίγουρα δεν έχουν είναι πιο πιστό οπαδό από τον τρελο-Αμερικανό. Που δηλώνει αποφασισμένος να βλέπει πάντα και τα πάντα… κοκκινο-μπλε:

«Θα μπορούσα να έχω πάρει ένα κανονικό μάτι και να φοράω αυτό μόνο τις μέρες των αγώνων. Δεν είμαι όμως τέτοιου είδους άνθρωπος. Θα το φοράω κάθε μέρα του χρόνου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ