aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ new entry Ρόσα και το…φάντασμα του Μαρτίνες

Ο new entry Ρόσα και το…φάντασμα του Μαρτίνες

Ο new entry Ρόσα και το…φάντασμα του Μαρτίνες Η απόκτηση ενός επιτελικού μέσου που θα αποτελέσει τον ηγέτη της μεσοεπιθετικής γραμμής του Παναιτωλικού «καίει» την ομάδα του Αγρινίου.

Όχι μονάχα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αλλά από τότε που ο Νίκολας Μαρτίνες άφησε την… μπαγκέτα του μαέστρου προκειμένου να μεταπηδήσει στον Ολυμπιακό και εν συνεχεία να φύγει ως δανεικός για την Ανόρθωση.

Θα είναι ο Φάρλει Ρόσα (φωτ.) ο παίκτης που θα «ξορκίσει» το… φάντασμα του Μαρτίνες το οποίο κόβει βόλτες στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του Παναιτωλικού; Ο χρόνος θα δείξει.

Ο Βραζιλιάνος Ρόσα «μπουσούλησε» στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Έπαιξε στην ουκρανική Σεβαστούπολη, ενώ από το 2014 ανήκει στη Μόντε Αζούλ της Βραζιλίας. Εκείνη τον δάνεισε σε Απόλλωνα Λεμεσού και ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει πορτογαλικό διαβατήριο.

Στο Αγρίνιο θεωρούν πως ο εν λόγω παίκτης διαθέτει όλο το «πακέτο» να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα τους.

Μια φορά στη Μόντε Αζούλ όπου ανήκαν τα δικαιώματά του δεν έδειξαν καμία διάθεση να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους, ενώ το ίδιο συνέβη και με τις κυπριακές ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε από την στιγμή που δεν ταίριαξε με τα «θέλω» των προπονητών τους.

Στο νησί της Αφροδίτης και στις λίγες ευκαιρίες που είχε, δεν αγωνιζόταν στη φυσική του θέση (επιτελικός μέσος), αλλά στα άκρα κάτι που ενδεχομένως να έπαιξε ρόλο στις υποτονικές εμφανίσεις του οι οποίες πάντως δεν αποθάρρυναν τον Παναιτωλικό προκειμένου να ρίξει… νερό στο «μύλο» της μεταγραφής του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ