aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟ νέος «χωρισμός» των αδελφών Παναγίδη

Ο νέος «χωρισμός» των αδελφών Παναγίδη

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η μοίρα στο ποδόσφαιρο πολλές φορές τα φέρνει με τέτοιο τρόπο ώστε αδέλφια από ποδοσφαιρική οικογένεια να αγωνίζονται είτε ως αντίπαλοι, είτε ως συμπαίκτες. Για τους Νίκο και Ελένιο Παναγίδη, η μοίρα προγραμμάτισε με τέτοιο τρόπο, ώστε να αγωνιστούν ως συμπαίκτες δύο φορές σε ισάριθμες διαφορετικές ομάδες.

Στον Κωνστάντιο & Ευριπίδη Τραχωνίου όταν η εν λόγω ομάδα αγωνίστηκε στη Δ’ Κατηγορία στο παρελθόν και πέρυσι στην ΕΝΥ/Διγενής Ύψωνα στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας.

Ενόψει της ερχόμενης σεζόν στα πρωταθλήματα των μικρών κατηγοριών της ΚΟΠ, ο δρόμος τους χώρισε εκ νέου, αφού ο Νίκος (αριστερά στην κεντρική φωτό) θα αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία με τα χρώματα της Αγίας Νάπας και ο Ελένιος (δεξιά στη κεντρική φωτό) παρέμεινε σε αυτό της Γ’, αλλά με τη φανέλα της Ελπίδας Ξυλοφάγου.

Ο Νίκος πριν την ΕΝΥ/Διγενής Ύψωνα αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών (με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα σε Γ’ και Β2’ Κατηγορία), ενώ ο Ελένιος προτού μετεγγραφεί στην Ελπίδα Ξυλοφάγου, «υπηρέτησε» δύο χρόνια στην ΕΝΥ και δύο στην ενοποιημένη ομάδα. Με την ΕΝΥ πανηγύρισε πρωτάθλημα στη Δ’ Κατηγορία και άνοδο τον δεύτερο του χρόνο και μάλιστα αγωνιζόμενος ως βασικός σε όλα τα ματς χωρίς να χάσει ούτε δευτερόλεπτο.

Τα δύο αδέλφια αγωνίστηκαν και ως αντίπαλοι, αλλά σε φιλικό αγώνα μεταξύ της Καρμιώτισσας και της ΕΝΥ πρόπερσι...
Τα δύο αδέλφια αγωνίστηκαν και ως αντίπαλοι, αλλά σε φιλικό αγώνα μεταξύ της Καρμιώτισσας και της ΕΝΥ πρόπερσι…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ