aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Ο Μουρίνιο θα έπρεπε να μπει φυλακή!»

«Ο Μουρίνιο θα έπρεπε να μπει φυλακή!»

Στο επίκεντρο της κριτικής βρίσκεται ο Ζοζέ Μουρίνιο, με αφορμή τη διαχείριση του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ. Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών καταδίκασέ τη συμπεριφορά του «Special One» προς τον Γερμανό, λέγοντας πως του αξίζει μέχρι και ποινή φυλάκισης!

«Κάνει ξεκάθαρο bullying. Στην πατρίδα μου, ο Μουρίνιο θα καταδικαζόταν με την ανώτατη ποινή, που σημαίνει τρία χρόνια στη φυλακή», δήλωσε ο Σλοβένος Ντέγιαν Στεφάνοβιτς.

«Όλο αυτό γίνεται για να αποθαρρυνθεί ο Σβαϊνστάιγκερ. Ο Μουρίνιο δίνει το κακό παράδειγμα. Εγώ προσωπικά θα κατέφευγα σε τακτικό δικαστήριο. Σε αυτή την περίπτωση ο ποινικός κώδικας είναι ξεκάθαρος. Ο Σβαϊνστάιγκερ θα πρέπει να απευθυνθεί στην ομοσπονδία και να συντάξει αναφορά σε βάρος του Μουρίνιο», τόνισε αναλυτικά ο δικηγόρος στο επάγγελμα, σχετικά με τις νομικές ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβεί ο «Σβάινι».

Ακόμη, τη δυσαρέσκειά του για τη διαχείριση του Μπάστιαν Σβαϊνστάϊγκερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε και ο Καρλ-Χαινς Ρουμενίγκε.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου διαφωνεί ανοιχτά με την επιλογή των «κόκκινων διαβόλων» να προπονείται ο «Σβάινι» με την ομάδα νέων.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Οι παίκτες τώρα θα σκέφτονται πολλές φορές τη μετακίνησή τους σε ένα τέτοιο σύλλογο. Στη Μπάγερν δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο», είπε υποστηρίζοντας τον 32χρονο μέσο ο πρόεδρος των «βαυαρών».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ότμαρ Χίτσφελντ. Ο 67χρονος προπονητής καταδικάζει την απόφαση της Γιουνάιτεντ, πιστεύοντας πως είναι άδικη η μεταχείριση της προς τον πρώην αρχηγό της εθνικής Γερμανίας: «Είναι έλλειψη σεβασμού προς έναν έξοχο παίκτη. Είναι μια παράξενη μέθοδος για μένα αυτή. Ο Σβαϊνστάιγκερ είναι πολύτιμος παίκτης, ένας παγκόσμιος πρωταθλητής, μια προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο και η συμπεριφορά του είναι εξαιρετική», ξεκαθάρισε ο άνθρωπος που έδωσε στον «Σβάινι» την πρώτη του ευκαιρία στη Μπάγερν σε ηλικία 18 ετών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ