aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Ο Μουρίνιο έδειξε... καρύδια για να πάρει τον Πογκμπά»

«Ο Μουρίνιο έδειξε… καρύδια για να πάρει τον Πογκμπά»

Aποτέλεσε εκ των πλέον πολυσυζητημένων προσωπικοτήτων φέτος στη μεταγραφική περίοδο, αφού είναι ο άνθρωπος που είχε τα περισσότερα… πάρε-δώσε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μίνο Ραϊόλα, εκπρόσωπος των Ιμπραίμοβιτς, Μχιταριάν και Πογκμπα, μίλησε στη «Daily Mail», αποκαλύπτοντας την σφοδρή επιθυμία των «κόκκινων διαβόλων» στο να αποκτήσουν τον Γάλλο μέσο και να ξαναγίνουν η κορυφαία ομάδα στον κόσμο.

«Δεν είναι μια υπόθεση του να ξοδεύεις μόνο χρήματα. Είναι να έχεις αυτή την υπευθυνότητα και να λες’ ναι, εγώ είμαι ο άνθρωπος σου’. Η Άρσεναλ έχει τα λεφτά αλλά έχει τα .. καρύδια για να το κάνει; Σέβομαι τον Αρσέν Βενγκέρ, έχει τη δική του φιλοσοφία και είναι εντάξει αυτό. Η Ρεάλ; Η θέληση του Ζινεντίν Ζιντάν είναι ισχυρή, όμως δεν ήμασταν σίγουροι το αν αυτή ήταν και η θέληση του συλλόγου. Πιστεύω πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε στον κόσμο το καλοκαίρι πως δεν επρόκειτο να παραμείνει αμέτοχη, ήθελε να γίνει η καλύτερη. Έστειλαν μήνυμα με τις μεταγραφές τους πως είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο», τόνισε ο Ιταλός μάνατζερ.

Και συνέχισε: «Λέω πάντα στους παίκτες μου να πηγαίνουν όπου τους χρειάζονται. Η Γιουνάιτεντ θα είναι πάντα από τους μεγαλύτερους συλλόγους, παρά τις όποιες διακυμάνσεις. Ναι, δεν παίζει φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν ήταν πρωταθλητές αλλά μας είχαν ανάγκη περισσότερο. Μιλούσαμε μαζί της δυο χρόνια για τον Πογκμπά. Ξέραμε πως υπήρχε ενδιαφέρον, είχαμε μιλήσει και με τη Γιουβέντους. Ο Πολ έλεγε πως η Γιουνάιτεντ ήταν στην καρδιά του, ο Γούντγουόρντ (στέλεχος της διοίκησης της Γιουνάιτεντ) τον ήθελε από πέρυσι, όποτε όταν συνδυάσαμε αυτά τα δυο ήταν το σωστό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ