aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΟ Μενέλαος στα χνάρια του Μάρκου Παγδατή

Ο Μενέλαος στα χνάρια του Μάρκου Παγδατή

Μετά τον Μάρκο Παγδατή, ένα νέο αστέρι της Κύπρου ανατέλλει στο τένις. Ο 17χρονος Μενέλαος Ευσταθίου, αγωνίζεται στην κατηγορία των juniors στο αυστραλιανό όπεν και έχει καταφέρει να προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης.

Αρχικά αντιμετώπισε και νίκησε τον Νοτιοαφρικανό Τζόσουα Χάουραρντ-Τριπ με 3-6, 6-3, 6-1 και χθες έπαιξε με τον Τσουν Χσιν Τσενγκ από την κινεζική Ταϊπέι και παρ’ όλο που έχασε 6-0 το πρώτο σετ, στη συνέχεια γύρισε το ματς, πήρε τα δύο σετ με 6-2, 6-4 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πορτογάλο Ντουάρτε Βάλε, Νο 6 στο ταμπλό, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει χάσει σετ.

Είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός Κύπριος αγωνίζεται σε ένα Grand Slam τουρνουά. Αγωνίστηκε και στο διπλό των juniors, μαζί με τον επίσης Κύπριο Λευτέρη Νέο, αλλά ηττήθηκαν και αποκλείστηκαν από τον Βρετανό Φιν Μπας και τον Αμερικανό Τρεντ Μπράιντ με 6-4, 6-3. Να ευχηθούμε στον Μενέλαο, καλές επιτυχίες και βήμα – βήμα να ανέβει ψηλά και να έχει μία αντίστοιχη διαδρομή και στην κατηγορία των ανδρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ