aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ «Κλαρινογαμπρός» στηρίζει με χίλια την ΠΑΕ Πανσερραϊκός και τις κουκλάρες της

Ο «Κλαρινογαμπρός» στηρίζει με χίλια την ΠΑΕ Πανσερραϊκός και τις κουκλάρες της

Για όσους δεν γνωρίζουν τον «Κλαρινογαμπρό», είναι η σελίδα στο Facebook που σατιρίζει τους σύγχρονους Έλληνες (σ.σ. όχι πως στην Κύπρο αποτελούμε εξαίρεση).

Αυτούς δηλαδή που μοιάζουν με χίπστερς που τηρούν τη μόδα με τα μούσια, τα πολλά τατουάζ, το ξυρισμένο μαλλί στα πλάγια και μακρύ από πάνω, πολυχρωμία στα ρούχα και στα παπούτσια, αμάνικα μπλουζάκια ή μπλούζες με γιακά ή σε σχήμα «V ή U», στενά παντελόνια κλπ, κλπ και έχοντας αυτά τα «όπλα» θεωρούν πως τα γυναικεία θύματά τους θα πέσουν πιο «εύκολα».

Ο «Κλαρινογραμπρός» που λέτε, στηρίζει με χίλια την κίνηση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός να προώθηση τις κάρτες διαρκείας της προσλαμβάνοντας δύο μελαχρινές που κουκλάρες: «Στηρίζω τον Πανσερραϊκος 1964 γιατί μπορεί να μην έχει τόσο καλή ομάδα, αλλά από μάρκετινγκ σκίζει!».

Μέχρι και στα σχόλια του Facebook της ομάδας των Σερρών, έκανε παρέμβαση ο… αθεόφοβος: «Παίρνω διαρκείας και τα λέμε Σέρρες!», ενώ αποκάλεσε «γυπαετό» κάποιον που είπε πως «για την δεξιά θα ανέβαινα κάθε Κυριακή στις Σέρρες».

Α, οι «Γυπαετοί» είναι μία άλλη σελίδα στο Facebook («συνεργάτης» του «Κλαρινογραμπρού»), η οποία περιγράφει με αρκετή δόση χιούμορ τις στιλιστικές προτιμήσεις του σύγχρονου Έλληνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ