aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΟ ISIS σχεδιάζει επιθέσεις στο Αγγλία-Ρωσία!

Ο ISIS σχεδιάζει επιθέσεις στο Αγγλία-Ρωσία!

Ο ISIS σχεδιάζει επιθέσεις με βομβιστές αυτοκτονίας, όπλα ακόμα και drones(!) στην αναμέτρηση Αγγλία – Ρωσία στη Μασαλία στις 11 Ιουνίου, στην δεύτερη μέρα του Euro.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία βρήκε στον υπολογιστή του Σαλάχ Αμπντεσλάμ -εγκεφάλου των επιθέσεων του Παρισιού- στοιχεία ότι οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν να χτυπήσουν Βρετανούς οπαδούς. Βέβαια, ο φόβος δεν είναι μόνο για επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά και σε άλλα πολυσύχναστα μέρη, όπως έγινε στο Παρίσι.

«Αυτά που μπορεί να συμβούν έξω από τις ζώνες ασφαλείας είναι που με τρομάζουν περισσότερο. Σε μπαρ που οι άνθρωποι θα πίνουν την μπίρα τους χαλαροί και ανυποψίαστοι. Είμαστε σε στενή συνεργασία με τις γαλλικές αρχές», είπε επικεφαλής της βρετανικής αστυνομίας.

Στο λάπτοπ του Abdeslam βρέθηκαν φωτογραφίες και χάρτες από το ιστορικό λιμάνι της Μασαλίας εκεί όπου οπαδοί της Αγγλίας σε γιγαντοθόνες που θα στηθούν θα παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ομάδας τους στο Euro 2016. Επίσης βρέθηκαν πληροφορίες που ανέφεραν ότι οι οπαδοί θα χτυπηθούν με όπλα τύπου AK47s, με βομβιστές αυτοκτονίας ακόμα και με drones που θα είναι επανδρωμένα με χημικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ