aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά Κύπρου«Ο Γιοβάνοβιτς τα έχει όλα στην εντέλεια»

«Ο Γιοβάνοβιτς τα έχει όλα στην εντέλεια»

Ο Νίκος Κολομπούρδας πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με την Αλ Νασρ, συνεχίζοντας έτσι το… αραβικό του όνειρο για τρίτη σερί σεζόν, όντας τεχνικός στην ομάδα Νέων.

Ο 44χρονος τεχνικός μίλησε στο Gazzetta Weekend Journal για τις συνθήκες ζωής σε μια χώρα που η κουλτούρα, τα ήθη και έθιμά της είναι μακριά από τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε αν η παρουσία των Γιοβάνοβιτς και Κόντη στην ομάδα έκανε πιο εύκολη την προσαρμογή του στην χώρα και στο αραβικό ποδόσφαιρο…

Και να τι απάντησε ο Έλληνας τεχνικός: «Ο Γιοβάνοβιτς έχει εξαιρετική ικανότητα στο να τα έχει όλα στην εντέλεια και να είναι όλα από τα Α ως το Ω οργανωμένα. Ετσι λειτουργεί και το τιμ του. Οπότε για μένα ήταν η προσαρμογή πάρα πολύ εύκολη. Από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα μιλάμε με τον Χρήστο Κόντη κάθε μέρα για να δούμε ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει η πρώτη ομάδα και ποιους θα έχω στη δική μου εγώ για προπόνηση αλλά και για τα παιχνίδια. Επίσης, σημαντικό ήταν ότι είχα αμέσως τις πληροφορίες που χρειαζόμουν για το αραβικό ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ