aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟ Έλληνας που ξεπερνάει Μέσι και Ρονάλντο στις εκτελέσεις φάουλ!

Ο Έλληνας που ξεπερνάει Μέσι και Ρονάλντο στις εκτελέσεις φάουλ!

Ο Κώστας Φραντζέσκος βρίσκεται στη λίστα των 15 κορυφαίων εκτελεστών φάουλ και ξεπερνάει σε γκολ με απ’ ευθείας εκτελέσεις τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο πρώην Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής είχε μεγάλο ταλέντο στις εκτελέσεις φάουλ. Συνολικά είχε σκοράρει στην καριέρα του 57 γκολ από εκτελέσεις φάουλ, κάτι που τον φέρνει στην 11η θέση της λίστας παγκοσμίως!

Το ακόμα πιο φοβερό της υπόθεσης είναι ότι ο Φραντζέσκος ξεπερνάει σε αυτήν την κατηγορία τόσο τον Λιονέλ Μέσι, όσο και τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Αργεντινό άσο να μετράει 49 γκολ από εκτελέσεις φάουλ και τον Πορτογάλο σταρ να έχει σημειώσει 54 τέρματα.

Επίσης την… πλάτη του Φραντζέσκου βλέπουν παίκτες θρύλοι όπως ο Πλατινί και ο Πίρλο, οι οποίοι είχαν σκοράρει 50 και 46 γκολ αντίστοιχα από εκτελέσεις φάουλ.

Στην πρώτη τριάδα της σχετικής λίστας με τους πιο εύστοχους εκτελεστές φάουλ βρίσκονται οι Ζουνίνιο με 77 γκολ, Πελέ με 70 γκολ και Λεγκροτάλιε με 66 τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ