aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Ο CR7 μπορεί να τρέξει 100μ. μόλις 2'' πιο αργά από τον Μπολτ»! (video)

«Ο CR7 μπορεί να τρέξει 100μ. μόλις 2” πιο αργά από τον Μπολτ»! (video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να τρέξει σε λιγότερο από 12 δευτερόλεπτα, 100 μέτρα, σύμφωνα με τον Ισπανό σπρίντερ, Άνχελ Νταβίδ Ροδρίγεθ. Κατά τη θητεία του Πορτογάλου άσου στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ροδρίγεθ είχε συμμετάσχει σε μία προπόνηση των Μαδριλένων δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο ίδιος εξεπλάγην με την επιτάχυνση και την ταχύτητα του 35χρονου επιθετικού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε σπριντ που κάναμε έχασα μόνο για τρία δευτερόλεπτα. Άμα ήταν στα 100 μέτρα, θα μπορούσε να το κάνει σε λιγότερο από 12 δευτερόλεπτα. Αυτό σημαίνει πως θα ήταν δύο δευτερόλεπτα πιο αργός από το παγκόσμιο ρεκόρ του Γιουσέιν Μπολτ στα 9.58 δευτερόλεπτα. Έκανα μία μελέτη για τις τεχνικές τρεξίματος του Κριστιάνο Ρονάλντο σε έναν αγώνα. Πρέπει να δοκιμάσεις διάφορες τεχνικές για να αποδείξεις τις διαφορές ενός σπρίντερ και ενός ποδοσφαιριστή».

Ο Ροντρίγκεθ αποκάλυψε ότι ο Ρονάλντο κατάφερε να τον νικήσει σε μια διαγώνια κούρσα, αν και απαιτείται μια διαφορετική δεξιοτεχνία από αυτή που διαθέτει ο Ισπανός σπρίντερ. Μάλιστα οι δύο τους έχουν πάρει κι άλλες φορές μέρος σε διάφορα challenge. Όπως στο παρακάτω που δείχνει τον τότε 26χρονο Ρονάλντο στο ντοκιμαντέρ «Cristiano Ronaldo: Tested to the Limit» να τρέχει με τον Ροντρίγκεθ σε μικρούς χώρους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ