aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟ Αλέγκρι ευχαρίστησε τον Μάντζουκιτς επειδή... αποβλήθηκε

Ο Αλέγκρι ευχαρίστησε τον Μάντζουκιτς επειδή… αποβλήθηκε

Ο προπονητής της Γιουβέντους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ευχαρίστησε τον παίκτη του Μάριο Μάντζουκιτς, που αποβλήθηκε νωρίς στο πρώτο ημίχρονο της χθεσινής εκτός έδρας συνάντησης με την Ουντινέζε για την Serie A.

Ο Μάντζουκιτς αποβλήθηκε στο 25ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, όταν η Γιουβέντους κέρδιζε 2-1 και τελικά η πρωταθλήτρια Ιταλίας ολοκλήρωσε τον αγώνα με θρίαμβο 6-2 χωρίς αυτόν. Ο Αλέγκρι είπε ότι η αποβολή του Κροάτη επιθετικού «πυροδότησε» τη Γιουβέντους, η οποία είχε πάρει μόνο ένα βαθμό στα προηγούμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος.

«Θέλω να τον ευχαριστήσω, γιατί έπρεπε να παίξουμε έναν τέτοιο αγώνα με 10 παίκτες», είπε ο Αλέγκρι. «Χρειαζόμασταν να επιστρέψουμε στις νίκες με ένα τέτοιο αποτέλεσμα», συμπλήρωσε χαμογελώντας.

Η Γιουβέντους, τρίτη σε 22 βαθμούς και κατάφερε να μειώσει τη διαφορά με τη Νάπολι σε τρεις βαθμούς, μετά την ισοπαλία (0-0) των «παρτενοπέι» με την Ίντερ στο Σάββατο.
«Αυτή ήταν μια σημαντική στιγμή της σεζόν, καθώς ήταν μια ευκαιρία να πλησιάσουμε την πρωτοπόρο», δήλωσε ο Αλέγκρι. «Ένα αρνητικό αποτέλεσμα θα ήταν πραγματικά δύσκολο να το δεχθούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ