aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΟ άγνωστος που έπεισε τον κόσμο ότι παίζει στη Γιουβέντους!

Ο άγνωστος που έπεισε τον κόσμο ότι παίζει στη Γιουβέντους!

Ένας 19χρονος Μεξικανός κατάφερε μέσω των social media να κάνει τους πάντες να πιστέψουν ότι είναι σέντερ μπακ στη Γιούβε, να σκοράρει και να υπογράφει αυτόγραφα με τη φανέλα της.

«Είμαι πανευτυχής για το πρώτο γκολ με αυτή την αγαπημένη φανέλα, αλλά και γενικότερα για την υπέροχη εμφάνιση όλης της ομάδας». Ηταν Σεπτέμβρης του 2017 κι αυτό το ποστάρισμα είχε μόλις ανέβει σε ένα… άρρωστα γιουβεντίνικο προφίλ στο Instagram. Ο λογαριασμός ανήκε σε κάποιον Ντιονίσιο Ροδρίγκε Φαρίντ, Ντουράν, ο οποίος μόλις γιόρταζε την πρώτη φορά που έβρισκε δίχτυα για λογαριασμό της Γιουβέντους και αυτό είχε συμβεί στο 3-1 επί του Ολυμπιακού, στη μάχη των πιτσιρικάδων στον όμιλο του Champions Loeague (σ.σ.: η λεγόμενη Youth League). Ή μήπως δεν είχε συμβεί ποτέ;

Η ιστορία με τον νεαρό είχε ξεκινήσει κάποιους μήνες νωρίτερα, καθώς είχε καταφέρει να δημιουργήσει από το πουθενά μία φανταστική ιστορία, την οποία πίστεψαν πάρα πολλοί και περισσότερο όλων οι 16.000 που έτρεξαν να τον ακολουθήσουν στα social media. Αρχικά άρχισε να δημοσιεύει ότι είχε ξεκινήσει από τις ακαδημίες των Πούμας και ότι είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι και την πόρτα της Εθνικής Νέων της χώρας του.

Κάπου εκεί όμως ο πιτσιρικάς Μεξικανός αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα για το μεγάλο άλμα. Αφού δημοσίευε διαρκώς ότι τον ήθελαν ομάδες από την Ισπανία (Χετάφε, Βαγιεκάνο, Μαγιόρκα, Λας Πάλμας), αποκάλυψε ότι του χτύπησαν την πόρτα οι ακαδημίες της Γιουβέντους κι ότι δεν θα έχανε την ευκαιρία. Κάπως έτσι, τόσο απλά, με ένα ποστάρισμα στο Instagram ο Ντιονίσιο έγινε σε μία στιγμή παίκτης της Γηραιάς Κυρίας.

Από εκεί και μετά το ταλέντο του στο photoshop αποδείχτηκε εξαιρετικά μεγαλύτερο από το ποδοσφαιρικό. Ανέβαζε διαρκώς φωτογραφίες, στις οποίες έντυνε παιδάκια με φανέλες της Γιούβε, ώστε να κάθονται στο βάθος κι εκείνος την ίδια στιγμή υπέγραφε αυτόγραφα. Η κορυφαία στιγμή του βέβαια ήταν εκείνο το υποτιθέμενο γκολ με τον Ολυμπιακό, όταν και ανέβασε τη φώτο με το Νο17 να τον εμφανίζει να πανηγυρίζει πλάτη και δίπλα είχε το πρόσωπό του. Φυσικά δεν ήταν εκείνος, αλλά ένας κανονικός παίκτης της Γιούβε Primavera.

Μέχρι και συνεντεύξεις για τις ικανότητές του ως κεντρικός αμυντικός που βρίσκει εύκολα δίχτυα, άρχισε να παραχωρεί στο Μεξικό. Υποτίθεται ότι σκόραρε 10 φορές με την ασπρόμαυρη φανέλα. Μόνο που όταν ήρθε η στιγμή να γράψει ότι ετοιμαζόταν για την πρώτη ομάδα, ήρθαν οι αποκαλύψεις.

Πλέον Ο Ντιονίσιο δεν υπάρχει πουθενά. Οι λογαριασμοί του έχουν σβηστεί κι εκείνος βρίσκεται κάπου, σε κάποιο σημείο του Μεξικού. Ωστόσο, απέδειξε έστω και για λίγο, ότι μέσω των social media μπορείς να ταξιδέψεις παντού και να γίνεις ό,τι-όποιoς θελήσεις. Μόνο που το σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή θα αποκαλυφθείς…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ