aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Ντροπιάστηκαν Ρεάλ και Μπαρσελόνα» (pics)

«Ντροπιάστηκαν Ρεάλ και Μπαρσελόνα» (pics)

Ο ισπανικός Τύπος, στο μεγαλύτερο μέρος του, αναδεικνύει τα χάλια των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρσελόνα που γνώρισαν τις ήττες από Σεβίλλη και Λεγανές αντίστοιχα.

Η ήττα-σοκ της Μπαρσελόνα από τη Λεγανές με ανατροπή και η τριάρα της Σεβίλλης στη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται στο επίκεντρο των σημερινών αθλητικών εφημερίδων στην Ισπανία. Σχεδόν όλες κάνουν λόγο για τη… γύμνια των δύο μεγάλων του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Η Marca αναφέρεται στη Λεγανές και στη Σεβίλλη που αποκαλεί «γίγαντες», κάνοντας λόγο για ντροπή των δύο μεγάλων της Primera Division: «Η Λεγανές και η Σεβίλλη ντροπιάζουν Μπαρσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης».

«Από βόμβα σε βόμβα», γράφει στον κεντρικό της τίτλο η AS για τις δύο ήττες σοκ που γνώρισαν χθες βράδυ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρσελόνα.

«Κακή Μπάρσα, χειρότερη Ρεάλ» είναι ο τίτλος της καταλανικής Mundo Deportivo, η οποία ασκεί μεγαλύτερη κριτική στην ήττα των Μερένχες.

Από την άλλη η καταλανική Sport θέλει να… μακιγιάρει το κάζο της Μπατσελόνα, αναφερόμενη μόνο στην ήττα της Ρεάλ, την οποία ευχαριστεί για το αποτέλεσμα και για το γεγονός ότι δεν ξέφυγε στη βαθμολογία: «Ευχαριστούμε πολύ Μαδρίτη».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ