aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝεοφυτίδης: «Πάρτε μέτρα και δώστε λεφτά, έπρεπε να ήταν ήδη κλειστές»

Νεοφυτίδης: «Πάρτε μέτρα και δώστε λεφτά, έπρεπε να ήταν ήδη κλειστές»

Φυσιολογικό και άκρως επικίνδυνο χαρακτηρίζει ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ το φαινόμενο με θετικά κρούσματα κορωνοίού σε ποδοσφαιριστές ομάδων μικρότερων κατηγοριών. Ο Σπύρος Νεοφυτίδης με ανάρτησή του το πρωί του Σαββάτου, σημειώνει ότι οι πλείστες αθλητικές εγκαταστάσεις των ομάδων θα έπρεπε να ήταν κλειστές, αφού δεν μπορούν να τηρηθούν τα πρωτόκολλα διεξαγωγής αγώνων. Καλεί δε την Πολιτεία και την ΚΟΠ να δώσουν λεφτά στα σωματεία για να βελτιώσουν τις εγκαταστάσεις τους.

Η ανάρτηση του Σπύρου Νεοφυτίδη

«Απόλυτα φυσιολογικό και άκρως επικίνδυνο το σκηνικό με τα κρούσματα στις μικρές κατηγορίες.

Από την στιγμή, κύριε Υπουργέ Ιωάννου, που δεν υπάρχει έλεγχος από κανένα και καμία επιτροπή ελέγχου, από την στιγμή που το 90% των εγκαταστάσεων είναι ανύπαρκτες και ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΕΣ (οι υγειονομικές αρχές θα έπρεπε να τις έχουν ήδη κλειστές αφού για 50 άτομα σε κάποια γήπεδα υπάρχουν μόνο 1 η 2 αποχωρητήρια), τα πρωτόκολλα που αφορούν την τήρηση των εγκαταστάσεων δεν μπορούν να τα τηρήσουν γιατί πολύ απλά 4 μήνες τώρα σχεδόν κανένας δεν έχει κάνει κανένα βελτιωτικό έργο και κανένα έλεγχο, δεν έχει δοθεί ούτε και ένα ευρώ στα σωματεία για να ανακαινίσουν τα αποδυτήρια τους και ιδιαίτερα τους χώρους υγιεινής και η Ομοσπονδία να καλεί με ποσταρίσματα τα σωματεία να τηρούν το πρωτόκολλο.

Πώς και με τι εφόδια;

4.5 εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν από την UEFA και άλλο ένα σχεδόν εκατομμύριο από την FIFA για ενίσχυση των Ομοσπονδιών για την περίοδο του Covid-19 αλλά τι να τα κάνουν τα σωματεία τα λεφτά!!!

Πάρτε μέτρα γιατί με τα ποσταρίσματα δεν γίνεται δουλειά και το κυριότερο δώστε τα λεφτά στα σωματεία να φτιάξουν τα γήπεδά τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ