aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΝέο... σοκ για Αγουέρο μετά το τροχαίο! Τον παράτησε η Καρίνα!

Νέο… σοκ για Αγουέρο μετά το τροχαίο! Τον παράτησε η Καρίνα!

Kι όλα αυτά ενώ ο Αργεντινός επιθετικός είχε κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν. Κάποιος τον… γλωσσόφαγε, δεν εξηγούνται αλλιώς τόσα κακά μαζεμένα. Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα στην Αγγλία το τροχαίο στο Άμστερνταμ δεν είναι το μοναδικό άσχημο που συνέβη στον Αγουέρο τις τελευταίες ημέρες.

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης με την Καρίνα Τεχέδα, η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία μάλιστα αποκαλείται ​«Μικρή Πριγκίπισσα» στην Αργεντινή, τον εγκατέλειψε έξαλλη μετά από το ξενύχτι του Αγουέρο με κάποιους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Ο χωρισμός αποκαλύφθηκε μετά το τροχαίο, καθώς δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με την Τεχέδα για να τη ρωτήσουν σχετικά και εκείνη δεν γνώριζε. «Έγινε τέτοιο ατύχημα; Δεν το ήξερα» είπε χαρακτηριστικά η 31χρονη τραγουδίστρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ