aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΝέες «ζουμερές» αποκαλύψεις για τον Ρούνεϊ!

Νέες «ζουμερές» αποκαλύψεις για τον Ρούνεϊ!

«Αυτό που συμβαίνει, είναι ντροπή. Είμαι υπερήφανος που παίζω για την εθνική Αγγλίας και υπερήφανος για τα επιτεύγματά μου. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Αυτό που γίνεται συνιστά έλλειψη σεβασμού και λέω αρκετά. Αισθάνομαι πως τα μίντια προσπαθούν να γράψουν τη νεκρολογία μου και δεν θα επιτρέψω να συμβεί αυτό», τόνισε με δηλώσεις του  ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Άγγλος επιθετικός θέλησε να βγάλει προς τα έξω την πικρία του για τα όσα γράφτηκαν για εκείνον ελέω της μέθης του λίγες ημέρες πριν από το Αγγλία-Ισπανία και τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για σκέψεις της FA να τον θέσει εκτός αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Το άσχημο για τον 31χρονο φορ είναι τα «αμαρτήματά» του δεν τον αφήνουν να ησυχάσει, με την αγγλική σκανδαλοθηρική εφημερίδα «Sun» να καταπιάνεται ξανά με το μίνι σκάνδαλο που είχε ως αρνητικό πρωταγωνιστή τον ίδιο και να βγάζει στη φόρα και άλλα… άπλυτα του παίκτη από τη νύχτα που βρέθηκε μεθυσμένος στο ξενοδοχείο «Grove» του Γουότφορντ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το εν λόγω δημοσίευμα, ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όχι μόνο περιφερόταν μεθυσμένος στο ξενοδοχείο μαζί με τον συμπαίκτη του Τζαγκιέλκα αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να κουβεντιάζει για ώρες με γυναίκες που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο ως καλεσμένες σε έναν γάμο. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αλλά επιχείρησε να φλερτάρει αρκετές από αυτές ενώ ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός απέναντι σε μία 45χρονη γυναίκα με αποτέλεσμα ο άνδρας της να προσπαθήσει να τον χτυπήσει!

Θέλετε και άλλα; Σε κάποιο σημείο ζήτησε από τον DJ να δυναμώσει τη «γαμ@@@@@ μουσική», ενώ λίγο αργότερα άκουγε μουσική από το κινητό του και ζητούσε από τους καλεσμένους να «βγάλουν τον σκασμό» για να απολαύσει τη βραδιά του. Στην ίδια αποφράδα βραδιά ο δεύτερος σε συμμετοχές παίκτης στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας επιχείρησε να παίξει και πιάνο, όμως είχε πιει τόσο πολύ που η διπλή προσπάθειά του ήταν ανεπιτυχής!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ